Přejít k hlavnímu obsahu

Vývojáři The Finals si došlápnou na podvodníky. Zavádí nový anti-cheat systém

20. 12. 2023 | 14:25 Gaming
Podvodníci ve hře The Finals už to nebudou mít tak jednoduché. Společnost Embark Studios, které stojí za vznikem této nové multiplayerové střílečky, chystá zavést nový anti-cheat systém. Do teď vývojáře trápily technické problémy, brzy však bude systém stoprocentní.
The Finals zavádí nový anti-cheat systém
The Finals zavádí nový anti-cheat systém
Zdroj: Embark Studios (s povolením)

Studio Embark Studios oficiálně svou nejnovější multiplayerovou pařbu The Finals. Ačkoliv měla s uvedením na trh společnost nemalé problémy, v současné době je hra již plně rozjetá. První sezóna sice přinesla hned několik chyb a nedodělávek, s tím se však u nové hry musí počítat. Uživatelé jsou s vývojáři plně propojení a všechny možné chyby ihned nahlašují.

Jako každou kompetitivní hru, také The Finals se nevyhnulo cheaterům. Ti se ukazovali především v zápasech mezi lepšími hráči. A nebylo jich málo. Ačkoliv hra využívá nastavení skrze Easy Anti-Cheat, ani to zdaleka všechny podvodníky nezastaví. Dle informací, jež společnost veřejnosti poskytla, se z velké části jedná o hráče z Číny, kteří podvodné programy používají.

 „Proti podvodníkům máme ještě další opatření. Bohužel jsme tento další systém ještě nemohli zavést, protože jsme se potýkali s technickým problémem, který nám bránil v efektivním banování podvodníků. V současné době jsme však mnohem blíže k řešení této chyby a začneme znovu zavádět naše opatření proti podvodníkům. Doufám, že se vaše zkušenost brzy zlepší,“ prohlásil vedoucí komunity The Finals Dusty Gustaffson