Přejít k hlavnímu obsahu

Další zahraniční angažmá. Český střelec po Švýcarsku tentokrát míří na ostrovy

21. 12. 2023 | 08:43 Counter-Strike 2 Přestup
Viperio letos na jaře postoupili na RMR a usilovali o účast na Majoru. Sestava od té doby ale prošla řadou změn a působí v ní už jen jeden člen tohoto tažení, poté, co se po jiném angažmá vrátil do Viperia na začátku prosince. O další úspěch už bude usilovat po boku českého spoluhráče. Anglická organizace podepsala a dnes oficiálně přivítala Jana „pandi7o“ Holáka.
mAnGo a pandi7o
mAnGo a pandi7o
Zdroj: Viperio

Osmnáctiletý český hráč Jan „pandi7o“ Holák pokračuje ve své mezinárodní cestě. Bývalý reprezentant Dark Tigers a Entropiqu naposledy reprezentoval organizaci mYinsanity, se kterou ovládl švýcarskou soutěž Swisscom Hero League. Na konci listopadu se ale přesunul na lavičku a hledal nový domov.

Mladý střelec se v samotném závěru roku přesouvá ještě dále na západ. Upsal se totiž anglickému celku Viperio, v jehož sestavě doplní dva Brity a dva Dány. Organizace z Newcastlu se na scénu vrátila teprve před dvěma týdny podpisem sestavy Raptors Esports Clubu, přesto už nyní přichází dvě změny.

Pozměněné složení bohužel nezažilo úspěšnou přemiéru. Do turnaje HATOR Games Viperio vstoupilo porážkou od týmu Betera, další zaváhání už si dovolit nemůže. Další zápas je čeká ve čtvrtek od 11:00, kdy vyzvou Lazer Cats. Jejich skupinu v soutěži o 15 tisíc dolarů doplňuje polská pětice Illuminar Gaming.

Viperio reprezentuje tato pětice:

 Dánsko Rasmus „zodi“ Frølich
 Velká Británie Reegan „ReegaN“ Ward
 Velká Británie Marco „MMS“ Salomone
 Česká republika Jan „pandi7o“ Holák
 Dánsko Kim „mAnGo“ Larsen

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.