Přejít k hlavnímu obsahu

Velká novinka TOTY. V FC 24 budou dva týmy - mužský a ženský

3. 1. 2024 | 15:10 EA SPORTS FC 24 Spekulace
EA Sports FC 24 je první fotbalovou hrou z populární série, která do Ultimate Teamu přivedla ženy. Ty nejlepší fotbalistky dostávají speciální karty a stejně tomu bude i během Team of the Year. Jeden z každoročních vrcholů bude mít poprvé v historii dva výběry, svých karet se dočkají muži i ženy. Brzy budou moci o složení TOTY hlasovat hráči FC 24.
V FC 24 budou dva TOTY týmy - mužský a ženský
V FC 24 budou dva TOTY týmy - mužský a ženský
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Team of the Year je prvním ze dvou největších vrcholů každoročního cyklu EA Sports FC. Ti vůbec nejlepší fotbalisté z celého světa za uplynulý rok dostanou ve hře vymazlené modré kartičky, které jsou běžně jedny z těch nejvzácnějších. Letos se k mužským kartám přidají i ty ženské, jež jsou vůbec poprvé součástí oblíbeného módu Ultimate Team. Celkem se tak v FC 24 objeví hned 24 TOTY karet.

Už ve čtvrtek! Registruj se do první kvalifikace FC Ostrava

Rozhodovat o složení Team of the Year budou hráči. Na každé pozici bude několik nominovaných jmen přímo od EA Sports, ze kterých se následně vybere top 11. V SBC se pak objeví dvanáctý hráč.

Štítky: EA Sports FC 24, TOTY
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).