Přejít k hlavnímu obsahu

CS:GO a znovu VALORANT. Americká legenda se vrací na světovou stage

5. 1. 2024 | 12:30 VALORANT Přestup
Zvěsti ohledně Nicholase „nitr0“ Cannelly se ukázaly jako pravdivé na plné čáře. CS:GO veterán a dvojnásobný otec u streamování nevydržel a touha soutěžit ho vyhnala zpět na scénu.
Nicholas „nitr0“ Cannella
Nicholas „nitr0“ Cannella
Zdroj: Team Liquid

Je mu tomu devět let, co se Nicholas „nitr0“ Cannella poprvé upsal týmu Liquid. S touhle organizací spojil většinu své profesionální esportové kariéry a probojoval se s ní na 12 Majorů. Převléknutí dresu nastalo až ve chvíli, kdy zatoužil přesedlat na VALORANT. Po roce a půl se však vrátil opět k CS:GO.

Tenhle comeback ale neměl dlouhého trvání a nitr0 loni v červnu ohlásil konec kariéry. „Nevím, jaká přesně bude další kapitola mého života, ale v nejbližší budoucnosti plánuji streamovat a uvidíme, kam mě to zavede,“ oznámil tehdy na sociálních sítích. A jeho cesta ho zavedla zpět na pole Valorantu.

O jeho zkušenosti v roli kapitána nabyla zájem organizace M80, která je jedním z aspirantů americké Tier 2 scény na postup do partnerské ligy. Fanoušci do něj vkládají velké naděje. V poslední době se střílečce od Riotu hodně věnoval a sbíral cenné zkušenosti od konkurence. „Kapitán Amerika“ našel nový domov.

Sestava týmu M80:

  •  Spojené státy americké Nicholas „nitr0“ Cannella
  •  Spojené státy americké Brendan „BcJ“ Jensen
  •  Kanada GianFranco „koalanoob“ Potestio
  •  Kanada Marc-Andre „NiSMO“ Tayar
  •  Kanada Alexander „Zander“ Dituri
Štítky: Valorant, nitr0, M80
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.