Přejít k hlavnímu obsahu

První karta svého typu. V čem je Evolutions Cancelo tak speciální?

7. 1. 2024 | 12:45 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Tento Evolutions Joao Cancelo je dost možná první kartou svého druhu. Komunita dlouho spekulovalo o tom, jestli bude něco takového vůbec možné. Jak se teď ukázalo, jedna karta v FC 24 může mít hned dva PlayStyle+. A obavy o tom, že hráč s touto kartou nebude vpuštěn do zápasu, byly zbytečné. Autor příspěvku na sociálních sítích potvrdil, že s Cancelem bez problémů vstoupil do online zápasu.
První karta svého typu. V čem je Evolutions Cancelo tak speciální?
První karta svého typu. V čem je Evolutions Cancelo tak speciální?
Zdroj: Reddit

Podobné karty jsme mohli vidět pouze v trailerech a ukázkách, ve hře se ještě neobjevila. Dva PlayStyle+ mohou mít pro hráče extrémní výhodou a taková karta půjde na dračku.

UPDATE: Podle informací hráčů už nejde podobné Evoluce dosáhnout.

„Vložil jsem ho do vzácného zlatého obránce a vyžádal si první odměnu (s tím může jít do Pep's Evo). Udělal jsem 2. část vzácného obránce. Ale nevyzvedl jsem si ho. S prošlými Evolutions si můžete vyzvedávat odměny,“ popsal hráč postup, kterým dosáhl speciálního Cancela.

First Double PlayStyle+??
byu/Disastrous_Wonder135 inEASportsFC
MČR FC 24 powered by Hyundai
Štítky: EA Sports FC 24
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).