Přejít k hlavnímu obsahu

OG sází na budoucí hvězdy, O PLANO jako další Last Dance a kompletní 00NATION

7. 1. 2024 | 14:30 Counter-Strike 2 Přestup
Na světové Tier 2 scéně došlo k několika zajímavým přestupům. Brazilská scéna vítá svůj další poslední tanec s jádrem někdejších Major šampionů, před kvalifikacemi na první vrchol letošního roku posílili kádr 00NATION a na budoucí predikované hvězdy sází organizace OG.
Nová sestava
Nová sestava
Zdroj: O PLANO

Jako první začneme u OG. Jejich letní změny nepřinesly kýžený efekt a po přestavbě tým vypadl z nejlepší třicítky. Kvalifikace na Major jsou tak důležitým bodem, kdy budou chtít otočit nevýraznou formu posledních měsíců. Pomoci se jim k tomu budou snažit dvě nové posily, které byly předními světovými hráči v TOP 20 žebříčku označeni za budoucí hvězdy. Brama „Nexius“ Campanu si před pár dny vybral David „frozen“ Čerňanský, Nikitu „HeavyGod“ Martynenka před rokem zvolil krajan Lotan „Spinx“ Giladi.

OG se v mezičase také rozloučili s hráčem, kterého se týkají změny v dalším týmu našeho přehledu posledních dní. 00NATION oplývají kvalitním jádrem s vysokým potenciálem, stačí jen najít dvě další tváře, jež do této mašiny dokonale zapadnou. Právě z OG do 00NATION přestupuje Dion „FASHR“ Derksen, který bude chtít pod staronovým kapitánem dát zapomenout na svá poslední dvě angažmá. Po půl roce bez týmu se pak na scénu vrací Vladan „VLDN“ Radevic, jenž nedávno nakoukl do Tier 1 sféry výpomocí v ENCE.

Třetí novinka se týká jihoamerické scény, brazilští fanoušci totiž jásají. Zatímco Gabriel „FalleN“ Toledo se díky působení ve FURII nadále drží mezi světovou špičkou, jeho někdejší kolegové se vracejí do hry v dalším projektu označovaném jako Last Dance. Vito „kNgV-“ Giuseppe oživil projekt O PLANO, kde poskládal sestavu s věkovým průměrem nad 30 let. Nechybí v ní totiž Epitacio „TACO“ de Melo, Ricardo „boltz“ Prass, Lincoln „fnx“ Lau ani Fernando „fer“ Alvarenga. Kdyby ne výsledky, tak sledovanost mít určitě budou.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.