Přejít k hlavnímu obsahu

Nejtrapnější stream v historii? Moderátor si splnil sen, políbil svou oblíbenkyni

9. 1. 2024 | 13:00 Twitch
Fanoušci splnili peněžní cíl, který nastavila streamerka Supcaitlin na živém vysílání se svým moderátorem. Z jejich společného vysílání se teď po celém internetu šíří virální klipy. Nejen, že si moderátor musel po splnění nižších cílů čuchat ke streamerčiným kalhotkám, následně se museli oba dva políbit. Reakce Supcaitlin některé pobouřila a musel následovat společný damage control.
Nejtrapnější stream v historii? Moderátor si splnil sen, políbil svou oblíbenkyni
Nejtrapnější stream v historii? Moderátor si splnil sen, políbil svou oblíbenkyni
Zdroj: Twitch.tv

Streamerka, která na Twitchi vystupuje pod jménem Supcaitlin si pozvala na jeden ze svých nedávných streamů svého vlastního moderátora. Ten vládne chatu na jejím živém vysílání pod přezdívkou Dilly a patří mezi jednoho z nejvěrnějších diváků a fanoušků.

Z počátku byl záměr tohoto streamu popovídat si se svým moderátorem a udělat pro diváky menší show. Z tohoto na první pohled nevinného streamu se však stalo naprosto bizarní vysílání, které se jistě zapíše do historie Twitche jako jedno z těch vůbec nejtrapnějších. Minimálně tak to vnímají diváci.

Jednou z odměn pro diváky za vybrání dostatečného objemu peněz byl polibek streamerky se svým moderátorem. Dle komentářů diváků šlo o „hodinu a půl trýznivého a nelidského mučení“, protože celý stream byl o ztrapnění zmíněného moderátora. Ačkoliv se do Dillyho opřela spoustu fanoušků, on se při svém vyjádření k této situaci zdál být naprosto v pořádku.

Od té doby, co mám tu čest dělat jí moderátora je pro mě Supcaitlin skvělou kamarádkou. Bavíme se spolu každý večer a věřím, že kdyby měla kvůli mně dělat věci, které nechce, udělala by je. Situace, kdy se mezi sebou škádlíme nebo si ze sebe děláme legraci si neberu k srdci. My dva jsme stále kamarádi,“ vyjádřil se k situaci moderátor Dilly.

Vždyť ho ani neznáte, to je na tom asi to nejšílenější. Vy si prostě myslíte, že můžete mluvit na někoho, koho ani neznáte.. Kdybyste byli jeho kamarádi, nemůžu říct půl slova, ale nejste ani v jeho okruhu. Ale jak chcete, říkejte si, co chcete,“ vyjádřila se k nenávistným komentářům od diváků Supcaitlin.

Ty mu prostě před 3000 lidma řekneš, že je ošklivý, než abys na něho byla milá,“ psali v živém vysílání diváci do chatu. „Neřekla jsem, že je ošklivý, řekla jsem, že jeho vlasy smrdí jak ho*no. Jste snad hluší? Už jsem to dříve říkala, jsem velice upřímná, nepřetvařuji se. Říkám prostě věci tak, jak jsou,“ odpověděla Supcaitlin. Dillymu prý dokonce „zaplatila“ kalhotkami, ke kterým si na streamu díky splněnému cíli musel přičichnout.

Zdroj: Dexerto.com
Štítky: Twitch, Supcaitlin