Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární herní časopis SCORE slaví 30 let!

10. 1. 2024 | 08:34 PR článek
Pamatujete SCORE? Tak ono ještě vychází a ještě k tomu slaví tři dekády od vydání prvního čísla! Boomeři starého světa nadšeně jásají (nebo se diví, že ten časák ještě vychází) mezi nadáváním na to, jak je bolí záda a mladá generace nechápavě kroutí hlavou, protože to není třívrstvé a namotané na ruličku. Je to k nevíře, ale stále se najdou tací, kteří mají rádi tu typickou vůni něčeho, co si vzal do parády tiskařský válec. Možná je to tím, že jim na WC nedosáhne Wi-Fi, možná za to může nostalgie. Tak jako tak lesy pláčou (to víte, Avatar: Frontiers of Pandora se nedostal na obálku) a nejstarší herní časopis v našich luzích a hájích stále vychází.
Legendární herní časopis SCORE slaví 30 let!
Legendární herní časopis SCORE slaví 30 let!
Zdroj: SCORE

Pokud byste se náhodou rozhodli pořídit si tohle narozeninové číslo hned ve třech kopiích (dvě samozřejmě musí jít do vašeho sběratelského a investičního portfolia, papír bude mít jednou cenu zlata), abyste si ho mohli i přečíst, najdete v něm hned třicet stránek pokrývajících třicet let herní historie, po kterých si budete připadat opravdu hodně staří.

Naštěstí vás odveze český Last Train Home, který redakce SCORE rozebrala v rámci recenze, co-opu, rozhovoru s vývojáři, a dokonce vyrazila i do muzea, aby si ověřila, jestli to všechno historicky sedí. Nechybí ani pojednání na téma, proč je nové Call of Duty zločin proti lidskosti a velký tabulkový přehled historie samotného SCORE.

Jo a v čísle 358 najdete i soutěže v čele s tou o LEGO Star Wars stavebnici Útočný křižník Republiky třídy Venator v hodnotě 16 000 Kč. Vyhrát můžete i tři kusy limitované fyzické edice hry Last Train Home, dvě deluxe edice deskovky Batman: Návrat temného rytíře nebo tři první díly knižní LitRPG série Mirror World.

Třešinkou na dortu je pak limitovaná exkluzivní nabídka výročních SCORE triček a mikin, které si můžete do konce ledna objednat na internetovém obchodu RealGeek. V nabídce jsou i XXXL velikosti, takže nebojte, do tohohle se obleče úplně každý. Všechno nejlepší!

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).