Přejít k hlavnímu obsahu

Nový rekord českého Twitche? Nejsledovanější streamerka obdržela obří donate

12. 1. 2024 | 17:26 Twitch
Český Twitch je stále na vlně boření letitých rekordů. „Je absolutně šílené, co se tady v posledním měsíci děje a jak jsme vyrostli,“ okomentoval situaci na domácí scéně Agraelus. O něm ale nejnovější rekord není. Byla to totiž nejsledovanější česká streamerka, která si od svého diváka vysloužila svůj největší jednorázový finanční dar. Obdržela rovných 5 tisíc liber.
Theresa Blueberry
Theresa Blueberry
Zdroj: Twitch

Měl to být další poklidný den na česko-slovenském Twitchi. Oblíbená tvůrkyně Theresa Blueberry chystala svůj tradiční stream, ale po 45 minutách přišla šokující notifikace, která ji na další desítky minut kompletně umlčela. Není se ale čemu divit. Fanoušek se jí totiž rozhodl obdarovat neuvěřitelným obnosem peněz. V jednorázovém daru jí věnoval 5 tisíc liber, tedy asi 145 tisíc korun. O něčem takovém se jí ani nesnilo.

„Zrovna jsem chtěl zapnout stream, ale koukám, kdo ještě vysílá, a TheresaBlueberry teď dostala největší donate, větší, než co jsem já kdy měl. To je absolutně insane, co se v posledním měsíci děje na česko-slovenském Twitchi. Strašně moc diváků, hrozně moc nových odběratelů, rekordy u mě, HaiseTa nebo Cukyho. Tohle je šílené, jak jsme vyrostli,“ poklonil se kolegyni z branže nejsledovanější český streamer Agraelus na svém Instagramu.

Aktuálně není potvrzené, jestli jde o jednorázový český rekord. Minimálně pro Theresu jde ale o rekordní sumu, která jí naprosto vyrazila dech a která jí potvrdila, že její tvorba obsahu jde správným směrem. Není to navíc poprvé, co jí daný fanoušek poslal vyšší obnos peněz. Není tedy divu, že následně poslal také 300 darovaných předplatných a 30 tisíc bitů. „Už budu hodný, ale radši nic neslibuju,“ napsal ještě s nadsázkou.

„Strašně doufám, že sis nesáhl do úspor, protože je to fakt hodně peněz. Já strašně doufám, že ti to nebude chybět a doufám, že tě nezklamu a že toho nikdy nebudeš litovat. Děkuju. Je to pro mě fakt neuvěřitelné, I když se opakuju často, tak dělat něco, co jsem si vysnila, by mě nikdy nenapadlo, že to někdy takhle dobře dopadne. Vděčím za to všem, celé mojí komunitě,“ dokázala po desítkách minut nevěřícného ticha dojatá streamerka poděkovat.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.