Přejít k hlavnímu obsahu

Miley má tým na rok 2024. Cíl je jasný, dostat se do nejvyšší ženské soutěže

13. 1. 2024 | 13:14 Counter-Strike 2 Přestup
Nová sezóna brzy odstartuje také pro ženské Counter-Strike týmy. Na scéně se pohybují také české hráčky a je to Ljudmila „Miley“ Mikitová, která v pátek představila své nové angažmá.
Ljudmila „Miley“ Mikitová
Ljudmila „Miley“ Mikitová
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Ljudmila „Miley“ Mikitová se v kombinaci se streamováním snaží prosadit také na esportové scéně. V loňském roce se představila na offline akci Female Bay Cup v Hamuburku a současně je kapitánkou české reprezentace. Velkým cílem je ale nejdůležitější ženská soutěž ESL Impact. Od ní ji vloni dělil jeden zápas.

S novým rokem však přicházejí nové šance. Ty se v životní postup pokusí Miley proměnit se zbrusu novým týmem. Pro novou sezónu se totiž spojila s finským triem Nameless a jako pátou hráčku našli Jodie „Jodiee“ Billingtonovou. Společně si říkají Team Violet a Miley bude zastávat dvojitou roli kapitánky a sniperky.

Kvalifikace do páté sezóny prestižní soutěže ESL Impact proběhnou až v polovině února. Miley a spol. tak mají měsíc na důkladnou přípravu. Během toho budou vyhlížet takzvané Cash Cupy a mimo to se chystají na dlouhodobou ligu ESEA Open. Rok 2024 tak bude pro českého fanouška zajímavý i na mezi ženskými týmy.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.