Přejít k hlavnímu obsahu

Mluvící pes? Hráč ve Fallout 4 narazil na netradiční chybu

14. 1. 2024 | 16:11 Gaming
Jeden z gamerů ukázal světu vtipnou chybu, na níž náhodou narazil ve hře Fallout 4. Tato herní série se chybám nevyhýbá, mluvit se zvířaty se ale ještě nikomu nepovedlo. „Doufám, že si uvědomuješ, jak moc si pro nás udělal,“ řekl pes hlavní postavě.
Mluvící pes ve hře Fallout 4
Mluvící pes ve hře Fallout 4
Zdroj: Bethesda

Společnost Bethesda vydává s každou svoji hrou také, jak tomu bývá, různé chyby a bugy. Jedním z titulů, ve které je dle komunity chyb o něco víc, je Fallout 4. Dobrou zprávou ale je, že po odhalení chyb jsou téměř ihned opravené a ačkoliv většinou nezasahují do herního prožitku hry, komunita je velmi ráda zmiňuje a ukazuje.

Jeden z hráčů se podělil o vtipnou chybu, kterou během hraní objevil. Jednalo se o mluvícího psa. Ten používal monolog opravdové postavy a nezdálo se, že by tento mluvící kamarád měl být součástí jakéhokoliv příběhu.

Doufám, že si uvědomuješ, jak moc si pro nás udělal,“ říká pes. Příčina této chyby není prozatím jasná, ačkoliv hráč upozornil na to, že používá mód Sim Settlements. Hráči spekulují, zdali by tento mód mohl být příčinou mluvícího psa, nebo je důvodem jednoduše přehrání hlasového dialogu. 

Didn't know I was so influential in the Commonwealth
byu/ItsYaBoi1232 inFallout
Zdroj: gamerant.com
Štítky: Fallout 4, chyba, Bug