Přejít k hlavnímu obsahu

Kámoši pro dobrou věc. Nedělní charitativní stream bude mít hvězdné obsazení

21. 1. 2024 | 08:00 Twitch
Rapper Refew a videomaker Vláďa Lutha přichystali charitativní stream pro Dětské onkologické centrum Fakultní nemocnice v Motole a útulek Dogsy pro opuštěná a týraná zvířata. Nedělní program obohatí známá jména herní i hudební scény a diváci navíc mohou vyhrát parádní ceny.
Kámoši pro dobrou věc
Kámoši pro dobrou věc
Zdroj: oficiální grafika

Již tuto neděli 21. ledna se od 16 hodin uskuteční charitativní stream se dvěma dobročinnými účely. Vybírat se budou peníze pro Kliniku dětské hematologie a onkologie 2. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Fakultní nemocnice Motol a útulek Dogsy pro opuštěná a týraná zvířata. Vysílání poběží u Vládi Luthy.

Strůjce nápadu, rapper Refew, nebude jedinou známou postavou nedělního streamu. Z hudební branže dále dorazí Marpo, Jaroslav Oláh, Jakub Děkan nebo Lucas Blakk, dále také zápasník Willy Cao, EA FC profesionál Matějs Dunka, Sympaťák nebo Práža. Na všechny čeká řada výzev a turnaj ve hrách jako EA FC 24 nebo UFC 5. Celou akci bude moderovat Marek „shadye“ Hovanec, jehož hlas můžete znát z esportových soutěží.

To ale není všechno. Kdo podpoří charitu, ten se díky partnerům akce může těšit na zajímavé odměny. Za finanční podporu si můžete odnést herní pecky God of War Ragnarok, Gran Turismo 7, The Last of Us nebo Horizon: Forbidden West, stejně jako podepsaný PS5 ovladač a vouchery na produkty partnerů či hostů.

Vybrané peníze poputují na dobrou věc, tak neváhej a doraz v neděli na Twitch kanál VladaStreamuje.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.