Přejít k hlavnímu obsahu

Další extrémně hloupý trend. Streameři nahrávají strkání vidliček do topinkovače

24. 1. 2024 | 10:20 Komentář
Tohle rozhodně nikdy nezkoušejte. Ani zfalšovat na video. Není to dobrý nápad a můžete si ublížit. Streamer Boggles rozhodně nejde dobrým příkladem, pro zabavení svého publika „riskoval“ svoje zdraví. I když diváci nakonec zjistili, že byla celá věc nahraná, jeho čin to nikterak neomlouvá. Ban na Twitchi je oprávněný. A nikdo by se neměl pokoušet video replikovat.
Další extrémně hloupý trend. Streameři nahrávají vrážení vidliček do toustovače
Další extrémně hloupý trend. Streameři nahrávají vrážení vidliček do toustovače
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

„Už nikdy nebudu strkat vidličku do toustovače,“ prohlásil streamer Boggles po tom, co kovovou vidličku vložil právě do přístroje na opékání chleba. Svůj pošetilý čin vysílal živě na Twitchi, klip následně zveřejnil i na sociálních sítích. Nebezpečný incident jej poslal do bezvědomí a vyhodil elektřinu v jeho místě bydliště.

Akorát, že vůbec. Komunita na sociální síti X rychle odhalila podvod ve videu. Při zpomaleném přehrání bylo jasně vidět, že streamer svůj „výtvor upravil“. Podobné klipy už navíc na internetu v minulosti kolovaly. A vypadaly až podezřele podobně. V prvním frejmu „incidentu“ bílý pruh přes polovinu obrazovky, perfektně rovný.

Jak celá věc reálně funguje?

Podobná reakce na takový čin je velice nepravděpodobná, i tak ale rozhodně NIKDY nestrkejte nůž nebo vidličku do toastovače. Nezkoušejte to. Nenavazujte na „trend“, který roste na streamovacích platformách.

Již zmiňovaný streamer se navíc vrátil, tentokrát na Kicku. Se dvěma toastovači. „Vážně jsem si myslel, že použití 2 toustovačů se navzájem vyruší, ne?“, sdílel svůj čin opět na sociálních sítích. Podobná reakce. Znovu stejný pruh a pokus o napálení lidí na internetu. A brzy se k Bogglesovi přidal další „tvůrce“

Grish na X sdílel svůj klip. Prý neměl tostovač, tak strčil vidličku přímo do zásuvky. Opět důrazně upozorňujeme, nikdy tohle nezkoušejte. Ani „nafejkovat“. Nikdy nevíte, co se může stát.

Už v minulosti se na sociálních sítích a streamovacích platformách šířily hloupé trendy, často nebezpečné. Tohle je další z nich. Zatím se nestalo žádné větší neštěstí. To ale neznamená, že není chování streamerů stupidní.

Twitch - ilustarční foto
Zdroj: Boggles/X
Štítky: Twitch, Kick, zajímavost
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.