Přejít k hlavnímu obsahu

Selhání mistrů ČR. Na úkor Sampi si o postup do Ligy mistrů zahraje český mladík

23. 1. 2024 | 21:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Dobře rozehranou kvalifikaci do ESL Pro League nedokázali Sampi.Tipsport přetavit v postup do play-off. V úterní části skupinové fáze nevyhráli ani jeden zápas a v konferenční části končí.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Sampi.Tipsport si triumfem ve finále Tipsport MČR CS 2023 zajistili místenku v boji o Ligu mistrů Counter-Striku. Mezi šesti regionálními šampiony byli po prvním dni skupinové fáze dokonce na prvním místě a nic nenasvědčovalo tomu, že by jim mohlo play-off uniknout. Nešťastné výsledky je ale vyřadily ze hry.

V prvním zápase dne nestačili Sampi na Viperio. Anglická organizace s Janem „pandi7o“ Holákem ve svých řadách v pondělí ani jednou nevyhrála, ale v úterý hrála jako vyměněná. Kromě Sampi porazili také Rebels a z beznadějné pozice se dokázali vklínit na místa zaručují play-off. A to právě na úkor slovenské sestavy.

Sampi.Tipsport následně nestačili ani na favorizované Guild Eagles a s bilancí dvou výher a tří porážek bohužel nepostoupili. Nedokázali totiž porazit ani jeden tým se stejnou bilancí a EPL je v trapu. Sen si nyní může prožít jiný český hráč. Pandi7ova cesta bude v semifinále pokračovat proti ALTERNATE aTTaX.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.