Přejít k hlavnímu obsahu

Emerickson před FC Ostrava: Revy překvapí a dostane se do finále. Vyhrát může kdokoli

26. 1. 2024 | 20:37 EA SPORTS FC 24 Preview
Do play-off FC Ostrava powered by Hyundai se Jan „Emerickson“ Krupička neprobojoval, na offline turnaji se tak znovu objeví jen v roli komentátora. I když sám nebude v soutěži bojovat, svého osobního favorita má jasného. „Určitě bych to moc přál Seronovi,“ dal sparťanský hráč jasně najevo svou podporu týmového kolegy Dominika „Seron“ Čermáka.
Emerickson nebude chybět ani v Ostravě
Emerickson nebude chybět ani v Ostravě
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Nejlepší čtveřice ze skupinové fáze FC Ostrava se ukáze přímo v OC Forum Nová Karolina a zabojuje o co největší část z celkového prize poolu 40 000 Kč. Favoritem je vítěz finále posledního MČR a FC Brno Matěj „Matejs“ Dunka. Hraje ve velké pohodě a formě, což bude chtít potvrdit i před fanoušky v Ostravě. Podaří se mu to, nebo překvapí jeden z jeho soupeřů?

Jan „Emerickson“ Krupička věří, že by se to podařit moholo. Hráče Entropiqu netipuje jako jasného vítěze druhého velkého eventu aktuálního ročníku. „Vyhrát může kdokoli z té čtveřice,“ věří zkušený sparťan. Držet palce bude Seronovi, svému kolegovi ze Sparty.

Play-off FC Ostrava se odehraje systémem double elimination. Kdo prohraje jeden zápas, má stále šanci se probojovat až do samotného finále. V tom podle Emericksona uvidíme jedno překvapivé jméno. „Myslím si, že Revy se objeví ve finále,“ prohlásil Krupička.

Podle Emericksona není nikdo neporazitelný a i kvůli tomu hned nevypálil jméno Matejse. Toho čeká hned v prvním utkání již zmiňovaný Seron. Úvodní kolo začíná ve 13:00.

Program play-off

13:00 - Matejs vs. Seron
13:45 - CptKubajz vs. Revy
14:30 - Zápas poražených
15:15 - Zápas vítězů
16:00 - Finále lower bracketu
16:45 - Grandfinále

MČR FC 24 powered by Hyundai

Prize pool zastávky:

  • 1. místo - 25 000 Kč
  • 2. místo - 10 000 Kč
  • 3. místo - 5 000 Kč

Kdo získá 20 000 Kč? Kooperativa FAKTORU zatím vládne T9Laky

Titulárním partnerem letošního ročníku je automobilka Hyundai, partnery budou také pojišťovna Kooperativa a výrobce monitorů Phillips Evnia.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).