Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně. Rekkles se na pátý pokus dočkal v Koreji premiérové výhry

29. 1. 2024 | 15:00 League of Legends Reportáž
Martin „Rekkles“ Larsson se dočkal prvního úspěchu po přestupu do Koreje. První čtyři zápasy T1 Esports Academy skončily prohrou, pátý pokus byl konečně povedený. Proti DRX Challengers se znovu švédská legenda ukázala ve velké formě a byla jedním z hlavních důvodů, proč si B-tým nejslavnější organizace v League of Legends připsal úvodní výhru. V tabulce se T1 dotáhli na deváté Gen.G Global Academy se skóre 1-4.
Konečně. Rekkles se na pátý pokus dočkal v Koreji premiérové výhry
Konečně. Rekkles se na pátý pokus dočkal v Koreji premiérové výhry
Zdroj: Fnatic (s povolením)/T1

Třikrát byli blízko, vždycky ale ve druhé a třetí hře prohráli a skončili bez bodů. T1 Esports Academy v prvních čtyřech zápasech nenavázali na hlavní tým a pořád čekali na první vítězství. Proti DRX Challengers znovu zvládli první hru, tu druhou znovu nezvládli a fanoušci už se začali obávat. Přijde další otočka a pátá prohra v řadě?

Obavy se nakonec neproměnily v realitu. Od začátku byli T1 Esports Academy ve vedení, botlane se znovu dařilo, Rekkles a Smash nedali soupeřům šanci. Poby s Tristanou o farmil jako stroj a postaral se o jeden z rozhodujících playů série. Když DRX brali Barona, Poby si nejdřív poradil s nepřátelským junglerem a o pár sekund později sebral i samotnou fialovou příšeru.

Radost T1 byla veliká. Ze srdce jim spadl obří kámen. Další zápas čeká T1 Esports Academy ve čtvrtek, kdy se postaví KT Rolster Challengers. Ve hře je posun osmou příčku.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).