Přejít k hlavnímu obsahu

České studio odhaluje další informace o připravované pařbě. O čem budou mise v Gray Zone Warfare?

31. 1. 2024 | 17:25 Gaming
V posledním Devlogu odhalili vývojáři z brněnského studia MADFINGER Games další informace o hře Gray Zone Warfare. Úspěch prý závisí nejen na strategických dovednostech, ale také na vynalézavosti tváří v tvář nepředvídatelným výzvám, které bezesporu nastanou. Smrtící prostředí, kde se protivníci liší počtem i vybavením, vytváří vyrovnané podmínky, v nichž se rozhodujícím faktorem pro přežití stává dokonalé zvládnutí strategie a boje.
České studio odhaluje další informace o připravované pařbě. O čem budou mise v Gray Zone Warfare?
České studio odhaluje další informace o připravované pařbě. O čem budou mise v Gray Zone Warfare?
Zdroj: MADFINGER Games (s povolením)

„Neexistuje žádná předem daná cesta zaručující úspěch. Buďte vždy ostražití, nepolevujte ve střehu a využijte každou strategickou výhodu, kterou spletité prostředí hry Gray Zone Warfare nabízí,“ varují vývojáři hráče, kteří už nedočkavě vyhlížejí příchod Gray Zone Warfare.

Zároveň přináší unikátní informace v rozhovoru s Ondřejem (alias Spicy), bývalým vojákem speciálních jednotek. Ten přináší vhled do zkušeností z globálních bojišť a ukazuje, jak by se svou jednotkou řešil misi „Rat's Nest“ („Krysí hnízdo“). Jako nedílná součást týmu studia MADFINGER Games zajišťuje Spicy přesné snímání pohybu a přispívá tak k realistickému a pohlcujícímu hernímu zážitku.

Více o Gray Zone Warfare

Připravte se na pohlcující taktickou FPS v otevřeném světě, která vás uvrhne do pulzující nelítostné džungle. Každý neopatrný krok může znamenat fatální následky. Taktika, schopnosti a připravenost vašeho týmu budou to, co zaručí vaše přežití.

  • Záleží na všem, co uděláte: V sázce je hodně a každý boj přináší riziko ztráty vašeho těžce získaného vybavení a postupu. Zůstaňte nablízku svým spoluhráčům, neustále hlídejte váš zdravotní stav, dobře se starejte o váš tým a využívejte vašeho okolí pro získání taktických výhod.
  • Hrajte s přáteli: Zvolte si jednu ze ze tří frakcí a zapojte se do nelítostných multiplayerových misí proti jiným lidským soupeřům a nepřátelům ovládaným AI.
  • Přijměte výzvu: Pomalejší průzkum umožňuje lepší plánování, což je klíčové. Spolupracujte, hrajte spolu – každá vaše akce vyvolá reakci.
  • Zapojení komunity: Připojte se ke komunitě odhodlaných hardcore hráčů a sdílejte své zkušenosti, tipy a strategie na fórech a sociálních platformách.
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).