Přejít k hlavnímu obsahu

Poslední šance v letošní sezoně. Závěrečná kvalifikace MČR FC už ve středu

14. 2. 2024 | 08:00 EA SPORTS FC 24 MČR
Druhá zastávka MČR FC 24 powered by Hyundai je minulostí. V Brně si před vyprodanou tribunou na trofej sáhnul Matěj „Matejs“ Dunka, Ostravu si podmanil Dominik „Seron“ Čermák. Teď už se ale raketovou rychlostí blíží další turnaj. Vyzvat ty nejlepší můžeš i ty. Druhá otevřená kvalifikace FC Online je naplánována na středu 14. února 2024.
Poslední kvalifikace se blíží. Vybojuj si místo na MČR FC powered by Hyundai
Poslední kvalifikace se blíží. Vybojuj si místo na MČR FC powered by Hyundai
Zdroj: PLAYzone

otevřených kvalifikacích se bojuje v BO3 zápasech. Oproti předchozímu ročníku je ale jiný závěr jednotlivých otevřených kvalifikací. Ty se nedohrávají až do konce. Jakmile je rozhodnuto o nejlepší čtyřce, která postoupí do uzavřených bojů, turnaj končí.

Registruj se do druhé kvalifikace FC Online!

Top 4 hráči postupují do uzavřené kvalifikace, která se uskuteční 18. 2. 2024. Do skupinové fáze postoupí osmička nejlepších z uzavřené kvalifikace. Do play-off pak jde top 4.

MČR FC 24 powered by Hyundai

MČR FC 24 powered by Hyundai v plném proudu

Čeká nás FC Online powered by Hyundai!

Prize pool zastávky:

  • 1. místo - 7 500 Kč
  • 2. místo - 5 000 Kč
  • 3. místo - 2 500 Kč

Titulárním partnerem letošního ročníku je automobilka Hyundai, partnery budou také pojišťovna Kooperativa a výrobce monitorů Phillips Evnia

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).