Přejít k hlavnímu obsahu

Ulevil si na postel a ukázal přirození. Známý český streamer má znovu průšvih

2. 2. 2024 | 10:30 Twitch
Řecké dobrodružství mohlo být pro kariéru českého streamera Novbyho osudným. Noční popíjení na dovolené přehnal a znovu dělal před kamerou věci, které na streamovací platformy, a obecně na internet, nepatří. Během živého vysílání začal zničehonic močit na postel a navíc u toho všechno ukázal přirození. Reakce Twitche byla rychlá, minimálně týden si Novby nezastreamuje. A diváci spekulují, jestli tohle není prohřešek, po kterém by měl následovat permanentní ban.
Ulevil si na postel a ukázal přirození. Známý český streamer má znovu průšvih
Ulevil si na postel a ukázal přirození. Známý český streamer má znovu průšvih
Zdroj: Twitch Novby

Během svého působení na nejslavnější streamovací platformě Twitch si Novby vysloužil již pátý ban. Jeden z těch posledních dostal kvůli incidentu podobnému tomu dnešnímu. I tenkrát to přehnal s alkoholem. Ukázal pozadí a záda pokrytá fekáliemi. Tehdy trval zákaz sedm dní.

Teď bude Twitch zřejmě přísnější. Novby totiž ukázal během nehody také své přirození. Už močení před kamerou by bylo za hranou pravidel Twitche, jenže český streamer nevhodné chování posunul na další úroveň. Délku banu ovlivní také fakt, že jde již o několikátý přestupek podobného rázu.

Novby opět ukázal, že jakmile začne na streamu konzumovat alkohol ve větší míře, může se stát cokoli. Jak popisuje portál Grunex, za noční přestupek může především řecký národní nápoj Ouzu. Jedná se o pálenku z matoliny, obsah alkoholu většinou činí 40%.

Známá tvář domácí streamerské scény se postupně dostávala do nálady, se kterou se podělila také se svým sousedstvím. Novby už se chystal ke spánku, jenže ještě předtím si potřeboval ulevit. Učinil tak přímo před diváky. Je možné, že šlo o jeho poslední stream na Twitchi.

Měl by Novby dostat permanentní zákaz na Twitchi?

Ano, tohle už přehnal
76% (1824 hlasy)
Ne, zaslouží si ještě šanci
24% (572 hlasy)
Celkem hlasů: 2396
Štítky: Twitch, Novby, stream
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).