Přejít k hlavnímu obsahu

Novby se brzy znovu ukáže na Twitchi. Na TikToku odhalil délku banu

2. 2. 2024 | 18:10 Twitch
Další průšvih s alkoholem a zablokovaný kanál. Novby prožil na dovolené v Řecku krušnou noc, která znamenala ban na jeho Twitchi. Většina diváků předpokládala, že půjde o permanentní zákaz a Novby už se na Twitchi neukáže. Sám streamer však na TikToku oznámil, že ban bude jen na tři dny.
Novby se brzy znovu ukáže na Twitchi. Odhalil, že ban je na pouhé tři dny
Novby se brzy znovu ukáže na Twitchi. Odhalil, že ban je na pouhé tři dny
Zdroj: TikTok/Twitch Novby

Očekávalo se, že Novby dostane za svůj výstup na poslední Twitch streamu dlouhý ban, dost možná permanentní. Jenže pravda je úplně jinde. Jak sám Novby odhalil, na nejslavnější streamovací platformú se brzy vrátí.

Twitch údajně kanál českého streamera zablokoval na tři dny. Už v pondělí by se tak Novby mohl (pokud se nic nezmění) na svůj stream vrátit.

Co se stalo?

Novby ukázal během nehody své přirození. Už močení před kamerou by bylo za hranou pravidel Twitche, jenže český streamer nevhodné chování posunul na další úroveň. Očekávalo se, že délku banu ovlivní také fakt, že jde již o několikátý přestupek podobného rázu. Ale vypadá to, že nic takového se nestalo.

Novby opět ukázal, že jakmile začne na streamu konzumovat alkohol ve větší míře, může se stát cokoli. Jak popisuje portál Grunex, za noční přestupek může především řecký národní nápoj Ouzu. Jedná se o pálenku z matoliny, obsah alkoholu většinou činí 40%.

Známá tvář domácí streamerské scény se postupně dostávala do nálady, se kterou se podělila také se svým sousedstvím. Novby už se chystal ke spánku, jenže ještě předtím si potřeboval ulevit. Učinil tak přímo před diváky.

Štítky: Twitch, Novby, stream, BAN
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).