Přejít k hlavnímu obsahu

Youtuber otevřel krabice za více než 1 milion korun! Na videu prodělal stovky tisíc

3. 2. 2024 | 20:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
Edd „Sparkles“ Stanton se kvůli výzvě za počet lajků odhodlal k neuvěřitelnému experimentu. Pro jedno video otevřel 10 000 CS2 krabic, čímž zvojnásobil dosavadní rekord Anomalyho. S otevíráním mu pomáhali kamarádi i přítelkyně, ale stejně mu to zabralo v podstatě dva týdny.
Case opening
Case opening
Zdroj: Sparkles

10 000 CS2 krabic, to se v případě Sparklese rovnalo investici více než 50 tisíc dolarů. Jednu polovinu spolkly nože, tu druhou, pravděpodobně vyšší, zabraly jednotlivé bedny. Angličan totiž nešetřil a pokoušel štěstí i u mnoha vzácných sérií krabic. V prvních 200 otevřel hned troje rukavice a vypadalo to na šťastný opening.

Otevírání probíhalo také během zápasů, kde se snažil překvapit ostatní hráče tím, že otevře dva nože za jeden zápas. To se mu také i podařilo. Jeden takový matchmaking s kamarády však odstartoval šílený půst. Ve 3 000 krabicích za sebou totiž neotevřeli ani jeden nůž či rukavice! To je útrata 15 tisíc dolarů za nic...

Nakonec byl po téhle bolestivé sérii odměněn nejdražším předmětem celého openingu. Jednalo se o Butterfly Knife ve zbarvení Gamma Doppler za více než 2 tisíce dolarů. Klasických Dopplerů již předtím otevřel několik, stejně jako Fade nože. Přesto se „motýlku“ žádný další předmět z 10 000 ani nepřiblížil.

Sparkles na závěr uvedl, že v průměru se otevře jeden nůž či rukavice za 400 krabic. On se za 10 000 beden dostal na 26, tedy těsně nad průměr. Přesto svým experimentem prodělal většinu vynaložených peněz. Z 50 tisíc dolarů se mu vrátilo asi jen 15, za jediné video je tedy v mínusu neuvěřitelných 800 tisíc korun.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.