Přejít k hlavnímu obsahu

Je tu ještě jedna kapitola. Existuje koncept The Last of Us Part III

3. 2. 2024 | 16:00 Gaming
The Last of Us je jednou z nejoblíbenějších herních sérii všech dob. Titul vypráví příběh Ellie v postapokalyptickém světě, v loňském roce se dokonce dostal i na televizní obrazovky díky seriálu z dílny HBO. Od vydání druhého dílu herní série uběhlo tři a půl roku, dlouho se vedou spekulace o třetím pokračování. To by mohlo být tím vůbec posledním. To částečně potvrdil i Neil Druckmann, šéf studia Naught Dog. „Příběh má nejspíš ještě jednu kapitolu,“ prohlásil 45letý Izraelec.
Je tu ještě jedna kapitola. Existuje koncept The Last of Us Part III
Je tu ještě jedna kapitola. Existuje koncept The Last of Us Part III
Zdroj: Naughty Dog

V pátek spatřil světlo světa dokument vyprávějící o The Last of Us Part II s název Grounded II. Dvouhodinové video diváky provází procesem vývoje pařby od společnosti Naughty Dog. Ze zákulisních záběrů se dozví, co všechno se v průběhu let podílelo na vývoji Part II, včetně jeho uvedení na trh.

„Pokud už nikdy nebudeme mít možnost udělat The Last of Us, tohle je skvělá tečka na závěr,“ vrátil se Druckmann k druhému pokračování. „Skvělé na práci v Naughty Dog je, že nemusíme. Vždycky je to tak, že „bychom rádi další Last of Us, ale pokud máte pocit, že vás baví něco jiného, podpoříme tuhle jinou věc“. Velmi výsadní postavení, nikdy to neberu jako samozřejmost,“ pochvaloval si šéf studia. Ale to „poslední kousnutí“ ještě zřejmě přijde.

Na konci celého vyprávění se Neil Druckmann, spoluprezident Naughty Dog, vyjadřuje k potenciálním třetímu dílu The Last of Us.

„Přemýšlel jsem o tom, jestli existuje nějaký koncept. A už léta se mi nedařilo tento koncept najít. Ale nedávno se to změnilo a já nemám příběh, ale mám ten koncept, který je pro mě stejně vzrušující jako jednička, stejně vzrušující jako dvojka. Je to samostatná věc, a přitom má průnik pro všechny tři. Takže mám pocit, že je tu asi ještě jedna kapitola příběhu,“ prohlásil Druckmann. „Zdá se, že je tu ještě jedna kapitola příběhu,“ prozradil Neil Druckmann a mezi fanouškovskou základnout The Last of Us propuklo nadšení.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).