Přejít k hlavnímu obsahu

V neděli máš poslední zimní příležitost. Zabojuj o postup na první MČR turnaj!

18. 2. 2024 | 10:30 Counter-Strike 2 MČR
První kompletní ročník Tipsport MČR v Counter-Strike 2 odstartoval nezvykle již na začátku února. Nenech si ujít tuhle dokonalou příležitost, poskládej tým a přihlas se do čtvrté kvalifikace!
Counter-Strike 2
Counter-Strike 2
Zdroj: Valve

Seriál Tipsport MČR CS je otevřený naprosto pro každého. Ať už je vaše motivace jakákoliv, jen se pobavit, nebo naopak zabojovat o postup mezi domácí špičku, přihlásit se může úplně kdokoliv. Registrace je naprosto snadná, stačí jen s kamarády poskládat pětičlennou partu a vybrat si jednu z letošních kvalifikací.

Otevřených turnajů letos proběhne šestnáct. První tři jsou v tuto chvíli za námi, tenhle týden ale přinese ještě jednu příležitost, než se okno na další dva měsíce uzavře. V rámci TIpsport CS Winter totiž půjde o poslední otevřenou kvalifikaci. Nenechávej tak nic náhodě a vykroč právě teď na mistrovskou cestu!

Pro kvalifikace na Tipsport CS Winter jsme zvolili formát Single Elimination. Ten nahrává překvapivým výsledkům, stačí tak mít jeden vydařený den a můžete se dostat do finále! Čtyři vítězové otevřených kvalifikací postoupí do uzavřené části, kde už se přidají první pozvané týmy. Nenech si tuto příležitost tujít.

Otevřené kvalifikace na Tipsport CS Winter
DatumCo se odehrává
Úterý 6. února 18:001. otevřená kvalifikace
Sobota 10. února 18:002. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 15. února 18:003. otevřená kvalifikace
Neděle 18. února 18:004. otevřená kvalifikace
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.