Přejít k hlavnímu obsahu

Svastika nebo přirození. Nový CS2 update rozvíjí kreativitu, pozitivně i negativně

7. 2. 2024 | 15:00 Counter-Strike 2 Komentář
Jednou z velkých novinek noční aktualizace do Counter-Strike 2 je možnost posouvat a otáčet libovolně samolepky při lepení na zbraně. Netrvalo ale dlouho a komunita vývojářům ukázala, že s tímhle krokem možná přešlápli. Hned v prvních hodinách vznikla řada ofenzivních výtvorů.
Kreativní výtvory
Kreativní výtvory
Zdroj: Valve

Od dnešního dne si můžete nově až z pěti samolepek vytvořit skutečně unikátní zbraně. Není pochyb o tom, že aktualizace podpoří hráčskou kreativitu při vytváření jedinečných předmětů, ale současně otevírá vrátka tvorbě, která není vhodná pro všechny hráče. Jak můžete vidět na příkladech, z nálepek je možné vykouzlit vskutku různorodé kombinace. Samolepky se mohou spojit třeba v přirození, písmenka zase ve vulgarismy.

Novinky mohou hodně zamíchat i s trhem. Zatím není jisté, jak moc pozitivně či negativně, protože díky páté samolepce a možným novým pozicím vznikne ještě více exkluzivních unikátů, takzvaných „1/1 craftů“. Níže můžete vidět vůbec první výtvor s pěti samolepkami z té nejdražší série na světě. Sběratelé se budou chtít ukázat a je jisté, že v následujících dnech uvidíme mnoho krásných skinů s použitím nových funkcí.

Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.