Přejít k hlavnímu obsahu

Další nový obsah do Counter-Strike 2? Herní módy, Tuscan i animace pro kuřata!

8. 2. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Spekulace
Lednové prázdniny jsou ve Valve zřejmě u konce a na Counter-Striku se začalo zase naplno pracovat. Hráči se dočkali dosud největšího updatu pro CS2, jen o den později přišla řada důležitých oprav a jen krátce na to vyplavaly úniky dalších novinek. Dorazí ale vůbec do hry?
Další nový obsah do Counter-Strike 2?
Další nový obsah do Counter-Strike 2?
Zdroj: Valve / Gabe Follower

Z dřívějších úniků informací moc dobře víme, že ještě nemusejí nic znamenat. Přesto se o nich komunita ráda baví, protože leaky mohou naznačovat směr, jakým se v následujících měsících bude hra ubírat. O nejnovější várku spekulací se postaral Maxim Poletaev alias Gabe Follower, který pátral v souborech hry.

Tipsport CS Winter
Tipsport CS Winter
Foto: PLAYzone

Jako první Poletaev objevil zbrusu nové animace pro kuřata. Ty nově budou moci skákat bunnyhop, plavat, krčit se a dělat spoustu dalších pohybů. Leckdo by snad chtěl říci, že Valve kolem kuřat chystá nový obsah.

Další informace na základě data miningu hovoří o možné nové mapě. V souborech hry byl nalezen Tuscan, tedy nejnovější mapa, která však zatím do Source 2 enginu nebyla převedena. Že by změna map poolu?

Ve třetím příspěvku Poletaev ukazuje zmínky hned několika herních režimů. Jedná se o VIP, Escape a Danger Zone. I když by šlo jen o předělávky dobře známých módů ze starších verzí CS, hráči by je jistě uvítali.

Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.