Přejít k hlavnímu obsahu

SosoneK u SnoopY, 16ka postupujících - FIWC

20. 10. 2008 | 12:34
Předem této aktuality se omlouvám Milanu Štovíčkovi, jehož všichni dobře znáte jako mildu za publikování novinky o týmu v němž se podílím na chodu. Ohledně aktualit samotných, jistě víte, že co se týče Call of Duty 4 web s informovaností o dané scéně moc nedisponuje. Možná je tato smutná skutečnost důsledkem čekání na nový díl World at War z diskutované série CoD. Ani sportovní hra Fifa, jenž je papírově portálem podporovaná taktéž nedisponuje.
Výchozí obrázek

Předem této aktuality se omlouvám Milanu Štovíčkovi, jehož všichni dobře znáte jako mildu za publikování novinky o týmu v němž se podílím na chodu. Ohledně aktualit samotných, jistě víte, že co se týče Call of Duty 4 web s informovaností o dané scéně moc nedisponuje. Možná je tato smutná skutečnost důsledkem čekání na nový díl World at War z diskutované série CoD. Ani sportovní hra Fifa, jenž je papírově portálem podporovaná taktéž nedisponuje.

S novou verzí webové prezentace by se jistě měli najít schopní lidé, jenž by tento nedostatek odčinili svým psaním a zájmem o danou hru. Dovolil jsem si proto publikovat novinku o změnách po nedávno odehrané kvalifikaci Fifa Interactive World Cupu. Vojtěch Šusta, nebo-li gembler se jako jediný probojoval přes kvalifikaci do finále v Brně. Mezi postupujícími byl i Ladislav Kukal, přezdívající se SosoneK, jenž nedávno prezentoval klub IUC, po příchodu Šenkýře z konkurenčních nEophyte se musel z klubu odebrat. Na krátkou dobu se usadil v nově vznikluvších Phortex odkud přešel po vydařené kvalifikaci právě do SnoopY.

Postupující fotbalisté :

1.  Filip Filip Pražák
2.  Karel kajka Tůma
3.  Robert dement56 Kluka
4.  Radim Kulis56 Kluka
5.  Daniel maritazzi Mareš
6.  Ladislav SosoneK" Kukal
7.  Martin dzefRyy Koubek
8.  Michal Jerab Jeřábek
9.  Tomáš Thomasso Pokorný
10. Lukáš sad1sta Adámek
11. Vojtěch gembler Šusta
12. Michal shooter Sadílek
13. Filip Subi Šubrt
14. Jan HOW3N Wendeling
15. Standa Standus Havelka
16. David Damiano Takáč

Po příjetí do SnoopY se musel Dominik Špringer, alias bombik rozloučit se svým místem, jenž přenechal diskutovanému Kukalovi a nahradil jej ve zmíněnách Phortex. Na závěr se podíváme, jak vypadá aktuální sestava SnoopY fotbalistů. Krátký rozhovor s nově příchozím hráčem, autorem Pavel Coufal, alias homoradio :

Do klubu SnoopY jsi se dostal až přikvalifakci FIWC nebo jsi měl již nějakou nabídku od Snoopy před akcí?
Vůbec, ale znal sem se dobře se Saviolou, který mě společně s Otíkem do snoopy přivedl.

S Otíkem jsi se viděl osobně. Jak na tebe působil?
Ano, s Otíkem jsem se viděl osobně a jeho vystoupení oceňuji na 100% !!!

Takže od Snoopy očekáváš naprostou profesionalitu a kvalitní přístup ze strany managmentu? Jak by jsi si takovou ideální spolupráci představoval?
Ano, od snoopy očekávám profesionální přístup. Spolupráci se snoopy už mám a je ideální.

Týmů si prošel spoustu, od slabších až po ty nejkvalitnější. Jaký je důvod toho, že jsi odešel z týmů jako je Necroraisers, QiNex, IUC, či IPT?
Nedodržení slibu, ale u iuc to tak nebylo, jen sme se nepohodli.

Jak se připravuješ na akci v Brně? Budeš mít šance na nejvyší pozie?
Tak připravovat se nemohu, protože mi k tomu chybí Playstation3 a všichni víme, že playstation je úplně něco jiného než PC. Nejvýší pozice, se očekávají od hráčů, kteří vlastni právě tuto konzoly. Uvidíme jak se to vyvine.

Ty jsi ale v kvalifikaci prošel bez jediné porážky?
Ano prošel, ikdyž sem chytnul každé kolo hráče, který právě vlastnil konzoly PS3. Nemohl sem tomu uvěřit, že jsem prošel do Brna bez jediné chyby.

Jsou ještě b lízké budoucnosti jiné akce na které se chceš podívat, či zúčastnti? Ať už online, či LAN.
Zatím se žádné nechystají, ale nebránil bych se lan akcí i třeba v zahraničí...

Nedávno jsem psal o akci v Itálii, kde je hra PES 09 dotována 30,000 EUR. Myslíš, že kdyby na to přišlo, byl by jsi schopný se této hře podřídit?
PES 09 sem nikdy nehrál... Takže nevím mno... Musel bych hodně trénovat.

Kdyby jsi se dostal na Grand Finále FIWC, s jakým hráčem by jsi se rád setkal?
Bylo by to super, ale musel bych na tu akci trénovat a zároveň vědět, že tam doopravdy pojedu. Nicméňe bych se rád setkal C. Ronaldem a Petrem Čechem.

Doufejme, že se ti tento husarský kousek povede a dokážeš obhájit v Brně alepsoň první pozici :o).
Mno taky doufám, ale to je vše ve hvězdách...

Budeš tam mít nějaké fanoušky?
Tak určitě mě přijede podporovat Otik a možná s někým pojedu, ale to zatím ještě neřeším, do Brna to mám 200km, tak uvidím.

Dobře tedy, tak ti přeji hodně úspěchů a zdarů, a ať se ti v prostředí klanu SnoopY dobře tráví tvůj čas, věnovaný online hrám. Pokud chceš ještě někomu poděkovat, či někoho pozdravit máš možnost.
Tak já ti děkuji... Doufám že pro SnoopY udělám vše, co bude v mích silách. Ahoj...

 

Sestava SnoopY . FIFA 2009:

Česko Martin Saviola Akulšin
Česko Vojtěch gembler Šusta
Česko Ladislav SosoneK Kukal