Přejít k hlavnímu obsahu

KSI zapnul po deseti letech stream. Vysílání ale musel náhle vypnout

8. 2. 2024 | 19:00 YouTube
Nejslavnější britský youtuber KSI se rozhodl po deseti letech znovu zapnout živé vysílání. Ačkoliv na něho čekalo hned několik tisíc fanoušků, po hodinové zábavě musel stream přerušit z důvodu úniku jeho IP adresy. Nebyl to však definitivní konec, po nějaké chvilce se vrátil na scénu a dělal, jako by se nic nestalo.
První KSI stream po deseti letech
První KSI stream po deseti letech
Zdroj: YouTube.com

Před více než deseti lety zapnul poprvé populární britský youtuber a rapper KSI svůj live stream. Vysílání mu dlouho nevydrželo, od posledního streamu se stala spousta věcí. Rap, boxing a mnoho dalších novinek.

Na svých Youtube kanálech se může dohromady chlubit více než 40 miliony odběrateli. Ke svému dávnému koníčku se po deseti letech rozhodl 7. února roku 2024 vrátit. Nečekal však, co se může stát.

Zatraceně lidi, unikla mi IP adresa. Musím ukončit stream, omlouvám se vám. Uvidíme se za chvíli. Vy musíte vždycky zkazit zábavu,“ prohlásil po téměř hodině živého vysílání. Ačkoliv se KSI k této situaci prozatím nevyjádřil, na sociálních sítích koluje několik desítek vyjádření od jeho fanoušků. Většina je samozřejmě naštvaná, protože dlouho očekávaný comeback skončil bídne. Alespoň to tak vypadalo. 

Promiňte, postihlo mě několik technických problému, ale už bych měl být zpět,“ prohlásil poté, co po krátké chvilce znovu zapnul své živé vysílání. Předchozí záznam byl však privatizován. Je nutné podotknout, že IShowSpeed v minulosti několikrát vypustil telefonní číslo britského youtubera, což vedlo k rozporům mezi oběma streamery.

Zdroj: Dexerto.com