Přejít k hlavnímu obsahu

illusion pictures - CoD 4 a CoD 2 změny

20. 10. 2008 | 13:10
Vedení illusion - pictures si dle mého již neví rady. Snaží se zviditelnit hlavně pomocí těchto sekcí. Kde jsou ty staré časy ? Kde je kvalitní Counter Strike sekce, co Call of Duty 4, co Source ? Hrají ? Nu k celku. Kluci spolu hrají již 6 měsíců. Spolu si prošli celky Neurotix, frozen Riders či eEriness.Pokud jste četli novinku o LAN akci, kterou měl pořádat český herní klub blackTrains, tak Vás nasměruji na nehodící se fakt, že Hope4CoD2 LAN pod záštitou blackTrains se nekoná. Smutné že ? Je fakt, že alespoň Team Encore se chopil příležitosti a v listopadu se jak nový CoD2 tým, tak i ten náš podívají do herny Battlezone.Sestava illusion pictures . Call of Duty 2 : Tomáš Swoff Drábek Roman FFNXUR Pumprla Michal yont Chlup Michal oolph Nevřala Jiří VONDRKA Vondráček Petr Wilson Zadražil Kryštof majzunnex Kotrc
Výchozí obrázek

Vedení illusion - pictures si dle mého již neví rady. Snaží se zviditelnit hlavně pomocí těchto sekcí. Kde jsou ty staré časy ? Kde je kvalitní Counter Strike sekce, co Call of Duty 4, co Source ? Hrají ? Nu k celku. Kluci spolu hrají již 6 měsíců. Spolu si prošli celky Neurotix, frozen Riders či eEriness.

Pokud jste četli novinku o LAN akci, kterou měl pořádat český herní klub blackTrains, tak Vás nasměruji na nehodící se fakt, že Hope4CoD2 LAN pod záštitou blackTrains se nekoná. Smutné že ? Je fakt, že alespoň Team Encore se chopil příležitosti a v listopadu se jak nový CoD2 tým, tak i ten náš podívají do herny Battlezone.

Sestava illusion pictures . Call of Duty 2 :

Česko Tomáš Swoff Drábek
Česko Roman FFNXUR Pumprla
Česko Michal yont Chlup
Česko Michal oolph Nevřala
Česko Jiří VONDRKA Vondráček
Česko Petr Wilson Zadražil
Česko Kryštof majzunnex Kotrc

Po příchodu Call of Duty a Call of Duty 2 sekce, přichází i něco do Call of Duty 4. která je již v ipt nějaký ten pátek.

Došlo k výměně hráčů, jako je tomu u jiných týmů. Pokud si pamatuje na výměnu v našem týmu kdy přišel Franta Ulrych, zvaný holli, jenž nahradil Vladimíra Stestku, který se pžezdíval eni, tak o druhém zmiňovaném bude dnes řeč.

Steska se uchýlil v den odchodu z našeho klubu právě k diskutovaným illusion pictures. Podle slov Karla Šulce, vedoucího týmu musí kvůli interním problémům s jedním dosavadním členem pryč. Dále podle jeho slov přijali adekvátní náhradu, kterou je Miroslav Dušek, dříve říkající si Dzitro, dnes už jen DZ1.

Šulc také sdělil světu, že jeho tým se nynějšímu dílu již nevěnuje a že přechází na StarWars : ČSSD Academy, kde si podle něj celek odpočine a relaxačně se připraví na nový díl World at War.

Sestava illusion pictures . Call of Duty 4 :

Česko Karel fling Šulc
Česko Michal cruz Juska
Česko Martin paZ Příhoda
Česko Josef  meny Otta
Česko Miroslav DZ1_ Dušek