Přejít k hlavnímu obsahu

NR pod záštitou fofos.sk

20. 10. 2008 | 13:21
Nedávno jste se mohli dočíst o odchodu skoro posledního živého týmu u nejstaršího klubu u nás, jímž je NecroRaisers. Ten se rozhodl brázdit vodu progamingu na vlastní pěst a to z důvodu absolutní nekomunikace ze strany vedení. Dnes tento tým můžete vídat jako We Were Immortal.Všichni byli přesvědčeni o absolutním konci tohoto velkoklubu, avšak opak je pravdou.V posledních měsících byla aktivita vedení velmi slabá až nulová. Díky tomu odešla většina sekcí, kterým nebyly splněny jejich požadavky. Není pravda, že by se pro hráče neudělalo vůbec nic. Bylo mezi ně rozděleno několik desítek tisíc Kč. Vázla ale komunikace a bylo toho slíbeno více než mohlo být splněno.
Výchozí obrázek

Nedávno jste se mohli dočíst o odchodu skoro posledního živého týmu u nejstaršího klubu u nás, jímž je NecroRaisers. Ten se rozhodl brázdit vodu progamingu na vlastní pěst a to z důvodu absolutní nekomunikace ze strany vedení. Dnes tento tým můžete vídat jako We Were Immortal.

Všichni byli přesvědčeni o absolutním konci tohoto velkoklubu, avšak opak je pravdou.

V posledních měsících byla aktivita vedení velmi slabá až nulová. Díky tomu odešla většina sekcí, kterým nebyly splněny jejich požadavky. Není pravda, že by se pro hráče neudělalo vůbec nic. Bylo mezi ně rozděleno několik desítek tisíc Kč. Vázla ale komunikace a bylo toho slíbeno více než mohlo být splněno.

Co se týče turnajů o velmi vysoké částky, které jsme rozjeli v posledních měsících, tak byly a jsou finančně zajištěny. Jediná podmínka je dostatečný počet zaregistrovaných hráčů. Je škoda, že hráči této nabídky nevyužili, protože si nedovedu představit, že někdy v budoucnu by nějaká firma byla ochotna vložit do online turnaje vaší oblíbené hry takové prostředky.

A co bude dál? Dohodli jsme se na spolupráci s občanským sdružením fofos.sk  Pevně věřím, že tato spolupráce povede k cílům, které jsme si stanovili a Necroraisers se vrátí tam, kam patří… na vrchol.

Těchto pár vět se můžete dočíst na webu diskutovaného klubu.  Aktivními sekcemi jsou Wolfenstein : Enemy Territory a NHL. Můžeme být pouze v očekávání, jaké další kroky NR za účasti fofos.sk udělá a kčemu to vlastně všechno povede.

Vedení NecroRaisers :

Česko Reset - předseda
Česko fofo2 - člen výboru
Česko elmond - člen výboru
Česko RbK - člen výboru