Přejít k hlavnímu obsahu

Jsem na té hře závislý, svěřil se Logan Paul. S tenistou chce založit esportový tým

12. 2. 2024 | 14:36 Zajímavost
Logan Paul patří mezi nejkontroverznější internetové celebrity. Tentokrát však vyvolal poněkud jiný rozruch, než na jaký jsme zvyklí. S tenistou Nickem Kyrgiosem probírají možnou esportovou kariéru. Jaký by si vybrali titul? Paul je podle svých slov závislý na Pokémon UNITE.
Logan Paul
Logan Paul
Zdroj: WWE

Před rokem se profesionální tenista Nick Kyrgios objevil v podcastu Logana Paula, kde ho zasvětil do hry na Nintendo Switch s názvem Pokémon UNITE. Tuhle pařbu si vyzkoušel, až ho nakonec zcela pohltila. „Vzhledem k mé posedlosti Pokémony jsem konečně začal hrát a teď jsem závislý,“ prohlásil na sociálních sítích.

Kvůli svému zápalu však není jen obyčejným hráčem, ale snaží se být co nejlepší, stejně jako tenista, který mu hru doporučil. „Oba jsme Master Class, umíme se rychle rozhodovat, máme 80% míru výher a dosahujeme nejlepších skóre,“ zveřejnil inzerát na spoluhráče, se kterými by Paul a Kyrgios chtěli založit esportový tým.

„Jdeme na to, tohle bude šílené! Logan Paul je mužem mnoha talentů,“ zareagoval Kyrgios na výzvu o zapojení se do profesionálních soutěží. V oficiálním turnajovém okruhu se letos bude hrát o více než 1 milion dolarů. Má se Logan opravdu v plánu stát se profíkem v esportu, nebo jde pouze o obrovskou reklamní kampaň?

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.