Přejít k hlavnímu obsahu

Reality show Survivor přilákala streamery. Proti Mikýřovi se postaví Hateris

27. 2. 2024 | 19:40 Zajímavost
Na televizních obrazovkách brzy odstartuje další sezóna české-slovenské odnože reality show Survivor a tentokrát bude mít zastoupení i ze světa streamerů a hráčů. Účast už potvrdili Mikýř i Hateris – streamer, esportový komentátor a ambasador organizace Entropiq.
Tomáš "TheHateris" Rys a Martin "Mikýř" Mikyska
Tomáš "TheHateris" Rys a Martin "Mikýř" Mikyska
Zdroj: Grunex/TV Nova

Na exotickém ostrově v Karibiku se v třetí sezóně reality show Survivor utkají titáni proti lovcům. Mezi první zmíněnou skupinu patří především známě tváře, které již TV Nova oficiálně odhalila. Jedná se o Rachel Karnižovou z Love Islandu, youtubera a cestovatele Martina Careva, MMA bojovníka Piráta nebo komika a internetového tvůrce Martina Mikysku alias Mikýře. Na druhé straně však stojí lovci.

Oznámena už byla kompletní sestava. V herní komunitě se nejvíce mluví o Tomáši „TheHateris“ Rysovi. Známý streamer a komentátor v rozhovoru pro TV Nova promluvil o tom, proč se do soutěže přihlásil i o svých plánech v samotné hře. „Survivor mám moc rád, sleduju ho už roky. Líbí se mi to a mám rád výzvy,“ nechal se slyšet TheHateris. 

„Strategie? Ze začátku se budu především snažit podávat dobrý sportovní výkony,“ přemýšlí Tomáš Rys. Chce se soustředit na body pro tým, díky kterým by se stal důležitou součástí kmene.

Rozloučení

„Odcházím na dobrodružství, o kterém jsem vždy snil!“ začal Tomáš Rys svůj poslední příspěvek na sociálních sítích před odchodem do Survivoru. „Vždy jsem toužil prožít výzvy, které testují lidské hranice, nyní mám tu jedinečnou příležitost. Budu se snažit být takový, jakého mě znáte - autentický, pozitivní a vždy připravený! Sledujte mou cestu a držte mi palce! Snad nebudu za týden zpátky,“ vtipkoval TheHateris.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.