Přejít k hlavnímu obsahu

Pozvané týmy na první zastávku Tipsport MČR CS. Nechybí absolutní domácí špička

15. 2. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 MČR
Otevřené kvalifikace na první velký turnaj sezóny jsou v plném proudu. Nastal tak ideální čas si představit týmy, které v rámci Tipsport CS Winter obdrží pozvánku do pokročilejších fází.
Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Letošní sezónu Tipsport MČR CS tvoří spolu s proslulým brněnským finále čtyři samostatné zastávky. Na každou z nich vždy obdrží nejlepší čtyři týmy aktuální MČR klasifikace pozvánku do skupinové fáze a další kvarteto do uzavřené kvalifikace. Výjimkou je úvodní turnaj, který vychází z umístění na loňském finále.

Sampi.Tipsport, Dynamo Eclot, UNiTY a SINNERS tak stále mohou pilovat svoji formu, protože se do hry dostanou až 4. až 7. března. Pro týmy, které na Tipsport MČR CS 2023 vypadly ve skupinách, však čeká první šichta letošní sezóny už 26. až 29. února. Aktuálně se čeká na dohrání všech otevřených kvalifikací.

Otevřené kvalifikace na Tipsport CS Winter
DatumCo se odehrává
Úterý 6. února 18:001. otevřená kvalifikace
Sobota 10. února 18:002. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 15. února 18:003. otevřená kvalifikace
Neděle 18. února 18:004. otevřená kvalifikace

V uzavřené části zimního cyklu se představí eEriness, SINNERS AC, ENTERPRISE a bývalá sestava Entropiqu. U ní je nutné doplnit, že se slotu organizace vzdala, protože nebude podporovat ryze domácí sekci. Hráči si tak aktuálně hledají působiště, jelikož účast vyžaduje působení pod právoplatnou organizací.

Mnoho pozvaných týmů od konce roku dost razantně pozměnilo svoji soupisku, na odhalení všech sestav si však budete muset počkat až po dohrání otevřených kvalifikací. Abyste si tento čas zkrátili, tak se do nich přímo zapojte! K dispozici jsou ještě dvě příležitosti – proč bys nemohl vykročit na mistrovskou cestu i ty?

Skupinová fáze
 Slovensko Sampi.Tipsport Česká republika Dynamo Eclot Slovensko UNiTY Česká republika SINNERS
 Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD
Uzavřená kvalifikace
 Česká republika eEriness Česká republika SINNERS AC Česká republika ENTERPRISE Česká republika ex-Entropiq
 Česká republika BRUTE Česká republika MyšMaž Česká republika TBD Česká republika TBD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.