Přejít k hlavnímu obsahu

Elitní support zpátky v nejvyšší soutěži. Zkušená sestava připravuje posilu

15. 2. 2024 | 20:05 League of Legends Spekulace
Adrian „Trymbi“ Trybus by se měl brzy vrátit do nejvyšší evropské soutěže v League of Legends. Polský support se podle zdrojů Sheep Esports dohodl na přestupu do Team Heretics. V týmu, který skončil v zimním splitu na sedmém místě, by nahradil německého hráče Normana „Kaiser“ Kaisera.
Adrian "Trymbi" Trybus
Adrian "Trymbi" Trybus
Zdroj: Michal Konkol/Riot Games (s povolením)

Posledních dvanáct měsíců nebylo pro Adriana „Trymbi“ Trymbuse vůbec jednoduchých. Polský support začal rok 2023 v dresu KOI, s týmem se ale po neúspěšných splitech rozloučil. V červnu přestoupil do úspěšné organizace Fnatic, které pomohl ze dna až na světový šampionát, kde nebyl evropský tým daleko od postupu do play-off.

S týmem se ale nedohodl na smlouvě pro další rok a znovu si tak musel hledat nové angažmá. To se mu nepodařilo a na scéně se neukazoval jako hráč, nýbrž jako analytik ve vysílání LEC.

Svou novou pracovní pozici ale podle všeho brzy opustí. Podle Sheep Esports by se měl stěhovat do Team Heretics. Sedmý tým zimního splitu LEC se prý rozloučí s Normanem „Kaiser“ Kaiserem a přivítá právě polskou hvězdu.

Budoucnost německého hráče je nejistá, s Team Heretics ale podle zákulisních informací spojena nebude.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).