Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr ČR je zpět. S novou sestavou postoupil do uzavřené kvalifikace Tipsport CS Winter

17. 2. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 MČR
V pondělí se Michal „T4gg3D“ Vrzal loučil se svým prvním a velice úspěšným profesionálním angažmá. Nyní už ale má opět důvod k radosti. S novou sestavou totiž uspěl ve třetí otevřené kvalifikaci a zahraje si ve druhé fázi Tipsport CS Winter, prvního domácího turnaje roku.
Michal „T4gg3D“ Vrzal
Michal „T4gg3D“ Vrzal
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Druhý kvalifikační turnaj na Tipsport CS Winter přilákal skoro šest desítek týmů, mezi nimiž nechyběly známé domácí organizace, ambiciózní mixy či amatérské party kamarádů. Seriál Tipsport MČR CS je otevřený naprosto pro každého, kdo chce ochutnat mistrovskou cestu. Před vámi je ještě jedna příležitost!

V horní polovině pavouka se nejvíce dařilo mladé akademii Dynamo Eclot Thunders. Její nové složení se nenechalo zaskočit a po těsné semifinálové výhře nad 1stroundteamem postoupilo do finále. Na druhé straně přitom nastoupili hráči jako Matěj „stinx“ Štorek nebo Andrej „Adejis“ Kameništiakem.

Otevřené kvalifikace na Tipsport CS Winter
DatumCo se odehrává
Úterý 6. února 18:001. otevřená kvalifikace
Sobota 10. února 18:002. otevřená kvalifikace
Čtvrtek 15. února 18:003. otevřená kvalifikace
Neděle 18. února 18:004. otevřená kvalifikace

Ze spodní poloviny pavouka do finále nepostoupila žádná organizace, ale skutečný m1x. Jeho cesta byla opravdu hladká, což platilo i o finálovém utkání. Dynamo Eclot Thunders nedali žádnou šanci a po výhrách 13:8 (Vertigo), 13:7 (Anubis) se stávají sedmým účastníkem uzavřené kvalifikace. Kdo se stane osmým?

Největší hvězdou m1xu je výše zmíněný Michal „T4gg3D“ Vrzal, který po rozloučení se Sampi.Tipsport na nic nečekal. V sestavě dále působí talentovaní Peter „Pepo“ Ružička a Ruslan „woozzzi“ Aliev, bývalý reprezentant ENTERPRISE Tomáš „system“ Zemko a kosovský střelec Atif „gejmzilla“ Mustafa.

Skupinová fáze
 Slovensko Sampi.Tipsport Česká republika Dynamo Eclot Slovensko UNiTY Česká republika SINNERS
 Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD Česká republika TBD
Uzavřená kvalifikace
 Česká republika eEriness Česká republika SINNERS AC Česká republika ENTERPRISE Česká republika ex-Entropiq
 Česká republika BRUTE Česká republika MyšMaž Slovensko m1x Česká republika TBD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.