Přejít k hlavnímu obsahu

Nerf Twisted Fatea i pozměněný Smolder. Do League od Legends přichází nový patch

22. 2. 2024 | 08:00 League of Legends Update hry
Po dvou týdnech se hráči League of Legends dočkají další aktualizace. Vývojáři se tradičně zaměřili na všechny oblasti hry, změny se týkají šampionů, itemů i run. Potřebné nerfy dostanou Twisted Fate, Maokai nebo Kalista. Naopak vylepšení zasáhnou Ahri i Threshe. V League of Legends se objeví i osm nových skinů. Sedm z kolekce Porcelain, posledním je Victorious Tryndamere.
Nerf Twisted Fatea i pozměněný Smolder. Do League od Legends přichází nový patch
Nerf Twisted Fatea i pozměněný Smolder. Do League od Legends přichází nový patch
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Nerfy

Žádané nerfy se nevyhnou Twisted Fateovi. Karetní mistr byl využívaný na midu i botlane, teď by měla být jeho síla omezena. Na midlane už by neměl tolik dominovat Aurelion Sol. Co se týče ADC, tam se Riot zaměřil na nerfy Varuse a Kalisty. Nejčastěji byli negativně upraveni supporti - Maokai, Bard a Zyra. Z toplanerů už si tolik prostoru neužijí Fiora a Illaoi.

Buffy

Osm šampionů bylo vývojáři z Riot Games buffnutých. Hlavní pozornost si zasloužili toplaneři a supporti. Do první kategorii spadají Jayce, Renekton a Volibear, do té druhé Lulu, Soraka a Thresh. Oblíbená Ahri bude silnější na midlane, mezi ADC se buff týká Kai'Sy.

Další změny

Vůbec největší update dostala Rek'Sai. Upraveny byly kompletně všechny schopnosti. Jeden z méně využívaných junglerů se více posouvá do pozice bruisera a už se nebude soustředit tolik na itemy assassina. Menší posuny zasáhly K'Santeho a Smoldera.

Kompletní změny itemů, run a dalších součástí hry naleznete zde.

Patch 14.4
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).