Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme prodej esportového merche. Vyzkoušej si jej ve Vodafone PLAYzone Areně

11. 3. 2024 | 08:00 Counter-Strike 2 PLAYzone
Chceš vypadat stylově a zároveň ukázat svou lásku k esportu a Counter-Striku? Tak to právě pro tebe máme nové kousky, které jsme naskladnili v eshopu i ve Vodafone PLAYzone Areně!
MIKINA „CS BOMB CODE“ ČERNÁ
MIKINA „CS BOMB CODE“ ČERNÁ
Zdroj: PLAYzone

Už na loňském finále Tipsport MČR CS jsme odhalili nejnovější kolekci vlastního merchandise. Nyní bude ve třech variantách k dostání jak pro online nákup skrze eshop, tak přímo v naší Vodafone PLAYzone Areně. V pražském epicentru veškerého esportového dění si jej můžete přijít osobně vyzkoušet a následně i zakoupit.

Na výběr máte ze dvou mikin a jednoho trička. Fanoušky Counter-Striku si jistě zamilují černou mikinu s motivem „Bomb Code“, se kterým se zařadíte mezi skutečné fajnšmekry. Druhá mikina v šedé barvě disponuje motivem „My jsme esport“ pro obecnější fanoušky kompetitivního videoherního soutěžení. Obě mikiny jsou k dostání za 999 Kč. Kolekci doplňuje černé tričko se stejným esportovým motivem za 599 Kč.

TRIČKO „MY JSME ESPORT“ ČERNÉ
TRIČKO „MY JSME ESPORT“ ČERNÉ
Foto: PLAYzone
MIKINA „MY JSME ESPORT“ ŠEDÁ
MIKINA „MY JSME ESPORT“ ŠEDÁ
Foto: PLAYzone
Štítky: Counter-Strike 2
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.