Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš PlayStation kredity? Soutěž s Herní-kupony.cz v rámci MČR FC 24 pokračuje

24. 2. 2024 | 11:50 EA SPORTS FC 24 Soutěž
S Herní-kupony.cz budeme v rámci MČR FC 24 powered by Hyundai soutěžit i během tohoto víkendu. Rozdávat se budou PlayStation kredity. Tak si od 13:00 nalaď Twitch PLAYzone a zapoj se do soutěže.
Soutěž s Herní-kupony.cz pokračuje. Sleduj MČR FC 24!
Soutěž s Herní-kupony.cz pokračuje. Sleduj MČR FC 24!
Zdroj: PLAYzone

Krásné akce, luxusní góly i nervy drásající zápasy. To vše přináší MČR FC 24 powered by Hyundai. Ti nejlepší z nejlepších dirigují své mančafty na PlayStation 5. A brzy se k nim díky našemu spojení s Herni-kupony.cz můžeš přidat i ty. Během skupinové fáze a play-off soutěžíme o 3 000 Kč v PlayStation kreditech!

Soutěžit můžeš také na Instagramu PLAYzone a během Twitch streamů MČR FIFA powered by Hyundai. Na Twitchi PLAYzone můžeš navíc speciální měnu, Huhýky, vyměnit za 200 Kč právě na webové stránky Herni-kupony.cz. Huhýky sbíráš sledováním streamů a správnými predikcemi během vysílání.

Nabídka PlayStation kuponů na Herni-kupony.cz

Na portálu Herni-kupony.cz si můžeš vybrat hned z několika možností, jak obohatit svůj herní zážitek na PlayStationu. Buď můžeš dobít svou PlayStation peněženku (od 100 do 2 000 Kč), nebo si vybrat jedno z předplatných PlayStation Plus. Na výběr jsou všechny verze PS Plus - Essential, Extra a Premium.

Soutěž s Herni-kupony.cz
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).