Přejít k hlavnímu obsahu

Změna prostředí. O víkendu se smooyou vyhrál LANku, nyní zabojuje o MČR

26. 2. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Zajímavost
O účast na prvním turnaji české sezóny si zahrají i zahraniční střelci. Rovnou dva ukrývá sestava organizace ANDROMEDA. Jedním z nich je James „bevve“ Slinn, který si přitom ještě včera zahrál na britské offline akci v Ketteringu po boku hvězdného Owena „smooya“ Butterfielda.
Owen „smooya“ Butterfield
Owen „smooya“ Butterfield
Zdroj: UKCSGO / GrimyRannarr

Do uzavřené kvalifikace na Tipsport CS Winter postoupila také celá řada týmů, které neměly v otevřených bojích organizaci. Pro uzavřenou část si ji tak musely najít. Pro ambiciózní celky jde tak o dobrou příležitost ulovit nové, nadějné sestavy. Přesně to je i případ ANDROMEDY, která na trhu neváhala ani minutu.

Slovenská organizace do svých řad zlákala sestavu s úřadujícím mistrem ČR Michalem „T4gg3D“ Vrzalem, s nímž se Sampi.Tipsport rozloučili. Skrze třetí kvalifikaci ale uspěly i další zajímavá jména. Slovenskou scénu dále zastupuje nadějný Peter „Pepo“ Ružička, tu českou zase talentovaný mladík Ruslan „woozzzi“ Aliev.

Zahraničním křídlem je Atif „gejmzilla“ Mustafa, kterého pro uzavřenou část doplní ještě jeden hráč ze zahraničí. Jedná se o Jamese „bevve“ Slinna, jenž v sestavě z otevřené kvalifikace nahradil Tomáše „system“ Zemka. Anglický střelec přitom ještě o víkendu opanoval britskou offline akci EPIC.LAN 41.

Zajímavý mix národností patří mezi favority skupiny A. Jeho cesta začne dnes v 15:00 proti Universe, hned na úvod tak dojde na střetnutí dvou silných sestav a žhavých adeptů na postup. Sledovat uzavřenou kvalifikaci na Tipsport CS Winter můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ od pondělí do čtvrtka.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.