Přejít k hlavnímu obsahu

Marvův tým má první výhru na kontě! Skupina B naopak nabídla překvapení

27. 2. 2024 | 12:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Uzavřená kvalifikace do Tipsport CS Winter má za sebou první hrací den, do akce šlo všech osm týmů. Kdo zvítězil, na toho čeká v úterý zápas o postup, poražení si ve středu zahrají o udržení.
Volt a czMarv
Volt a czMarv
Zdroj: Lan Party Hotel

Jako hurikán vlétli do skupiny A hráči Universe. Nezalekli se mezinárodní pětice pod křídly ANDROMEDY a devítibodová série ze začátku zápasu jim zajistila suverénní vítězství 13:5. Na serveru nejvíce zářil Tomáš „miX“ Bilík, cizinci v kádru soupeře se naopak hledali. Svou první výhru poté na konto získali reprezentanti Lan Party Hotelu, Vladimír „czMarv“ Marvan svoji smečku přímo z bootcampu dovedl k výhře 13:9. V úterý od 15:00 tak budou mít šanci si zajistit postup, zatímco eEriness si ve středu zahrají o setrvání v turnaji.

Třetí pondělní utkání přineslo ten nejvyrovnanější průběh. Střetnutí mezi SINNERS AC a BRUTE rozhodovaly nejmenší detaily, což platilo i o samotné koncovce. Účastníci loňského Tipsport MČR CS však překvapivě nestačili na novou sestavu soupeře. O postup do další části Tipsport CS Winter se utkají proti EP Genesis, také ve druhém úvodním BO1 duelu došlo k vítězství týmu s vyšším kurzem od bookmakerů. Esuba nedokázala dohnat vysoký deficit ze začátku zápasu a její hráči se již nyní mohou připravit na středeční den.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.