Přejít k hlavnímu obsahu

Vypjatá bitva s těsným koncem. Universe si vybojovali postup spolu s ENTERPRISE

28. 2. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Skupinová fáze Tipsport CS Winter zná po úterním programu svých šest účastníků. Z uzavřené kvalifikace se podařilo postoupit Universe a EP Genesis. Dnes se pokračuje zápasy o udržení.
Patrik „Lastík“ Ptáček
Patrik „Lastík“ Ptáček
Zdroj: PLAYzone (Milan Dobeš)

Úvodní duel úterního programu přinesl parádní bitvu na tři mapy. První dvě přitom byly zcela jednoznačné, Universe a Lan Party Hotel paradoxně zazářili na map picku soupeře. Decider v prostředí Overpassu konečně nabídl přetahovanou o každé kolo, na konci se však mohl radovat jen jeden tým. Universe vyhráli 13:11 a postupují na Tipsport CS Winter. Vladimír „czMarv“ Marvan a spol. vyhlížejí druhou čtvrteční šanci.

Přetahovaná pokračovala také na úvodní mapě šlágru o postup ze skupiny B. EP Genesis si s BRUTE nic nedarovali, ale nakonec měla lehce navrch domácí sestava ENTERPRISE. BRUTE nevyužili naservírovanou příležitost ani na druhé mapě a mladé sestavě podlehli 0:2. Zatímco EP Genesis postupují dále, tak BRUTE čekají na oponenta pro rozhodující zápas celé skupiny. Ten vzejde z druhého utkání středečního programu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.