Přejít k hlavnímu obsahu

Šokující konec pro SINNERS AC! Překvapivě vypadl i tým úřadujícího mistra ČR

29. 2. 2024 | 09:00 Counter-Strike 2 Reportáž
Skupina B uzavřené kvalifikace do Tipsport CS Winter pokračuje v nečekaném průběhu. Ani jedno středeční utkání nezvládl tým, který byl pasován do role favorita, a tak v soutěži končí.
Michal „T4gg3D“ Vrzal na Tipsport CS:GO Bratislava
Michal „T4gg3D“ Vrzal na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

ANDROMEDA v prvním kole neprokázala potenciál hráčské soupisky a všichni čekali, že svoji show rozbalí v souboji o přežití. První mapa jim patřila jednoznačným způsobem, eEriness se ale nechtěli rozloučit bez jediné vyhrané mapy a momentum po vyhrané mapě si udrželi i na decider. Tam předvedli dvě parádní série vyhraných kol a vyřadili hvězdy soupeře! O postup se ve čtvrtek podruhé střetnou s Lan Party Hotelem.

Také v utkání o přežití ve skupině B se děly věci. SINNERS AC nevstoupili do domácí sezóny vůbec dobře a v kvalifikaci do Tipsport CS Winter končí v nejrychlejším možném čase! K výhře jim nepomohl ani bootcamp. Esuba na úvodní mapě povolila soupeři zisk pouhých pěti bodů, a i když na té druhé hříšníci odstartovali comeback, tak deset kol v řadě pomohlo jen ke zdramatizování. Modrá krev si zahraje o postup proti BRUTE.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.