Přejít k hlavnímu obsahu

Skupiny Tipsport CS Winter: SINNERS proti Dynamu Eclot na začátek roku?

1. 3. 2024 | 19:25 Counter-Strike 2 MČR
Skupiny Tipsport CS Winter byly rozlosovány, čtveřici nejlepších týmů z loňské sezony doplnily čtyři mančafty z uzavřené kvalifikace. Na jaké šlágry se pro začátek roku můžeme těšit?
Losování skupin
Losování skupin
Zdroj: PLAYzone

Jako první se losovací tandem na streamu zaměřil na týmy z prvního koše, tedy finalisty Tipsport MČR CS 2023. Čerství mistři ČR ze Sampi.Tipsport zamířili do skupiny A, Dynamo Eclot čeká „béčko“. Vzhledem k nasazovacímu klíči se poté vylosovali jejich soupeři, kteří si teprve krátce před losem zajistili účast ve skupinách. Lan Party Hotel porovná síly s obměněnou pěticí Sampi, BRUTE se poperou s Dynamem Eclot.

Do osudí se poté dostal druhý a třetí výkonnostní koš. UNiTY čeká skupina A s potenciálním soubojem proti Sampi, svoji cestu přitom bronzový celek z vrcholu loňské sezóny začne proti ENTERPRISE Genesis. Zbývající týmy tak doplnily skupinu v čele s Dynamem Eclot, na které už si brousí zuby SINNERS. Nejprve si ale budou muset poradit s nebezpečnou sestavou Universe, která uzavřenou kvalifikací prošla suverénně.

Na odpočinek není mnoho času, skupiny Tipsport CS Winter začínají v pondělí 4. března. Harmonogram bude totožný jako v kvalifikaci, kompletní postupující kvarteto budeme znát ve čtvrtek. Offline vyvrcholení v pražské Vodafone PLAYzone Areně poté proběhne o víkendu 15. až 17. března. Buď u toho naživo s námi!

Skupina A
 Slovensko Sampi.Tipsport vs.  Česká republika Lan Party Hotel
 Slovensko UNiTY vs.  Česká republika ENTERPRISE Genesis
Skupina B
 Česká republika Dynamo Eclot vs.  Slovensko BRUTE
 Česká republika SINNERS vs.  Česká republika Universe
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).