Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení týden před začátkem splitu. Velezkušený Perkz posazen na lavičku?

2. 3. 2024 | 19:00 League of Legends Spekulace
Zdá se, že trio legednárních hráčů v barvách Team Heretics, které se potkali v G2 Esports, se rozpadne. Luka „Perkz“ Perkovič byl podle informací Sheep Esports pouhý týden před začátkem jarního splitu posazen na lavičku. Důvodem má být rozepře mezi Perkzem a manažerem TH. Místo chorvatského midlanera se do sestavy Team Heretics údajně dostane Artur „Zwyroo“ Trojan.
Šok týden před začátkem splitu. Velezkušený Perkz posazen na lavičku?
Šok týden před začátkem splitu. Velezkušený Perkz posazen na lavičku?
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Nikdo takovou změnu těsně před startem jarní části sezony nečekal. Team Heretics, který se zapojí do nejvyšší evropské soutěže v League of Legends, údajně přichystal ještě jednu změnu. Kromě Adriana „Trymbi“ Trybuse, polského supporta a bývalého hráče Fnatic nebo Rogue, by se mělo v barvách TH objevit ještě jedno nové jméno.

Artur „Zwyroo“ Trojan měl hrát za B-tým Heretics, místo toho ale naskočí rovnou do LEC. Luka „Perkz“ Perkovič se podle Sheep Esports posadí na lavičku. Chorvatský veterán se prý nepohodnul s manažerem organizace, jež rázně zakročila. Jednoho z nejlepších hráčů v historii evropského League of Legends údajně vyřadila ze sestavy.

Perkz už dokonce trénoval s týmem, všechno bylo připraveno na začátek další části sezony. Na spekulace o svém posazení na lavičku reagoval jednoduchým tweetem. S #KeepSmiling nepřímo mířil na Alvara „Araneae“ Martín Aleňara, bývalého junglera, nyní člena vedení LoL týmu Heretics. Samotná organizace se zatím k situaci nevyjádřila.

Možná sestava Team Heretics:

 Dánsko Martin „Wunder“ Nordahl Hansen
 Polsko Marcin „Jankos“ Jankowski
 Polsko Artur „Zwyroo“ Trojan
 Španělsko Victor „Flakked“ Lirola Tortosa
 Polsko Adriana „Trymbi“ Trybuse

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).