Přejít k hlavnímu obsahu

V Praze se rozhodne o dalším mistru ČR. Pro diváky připraveny speciální burgery i soutěže o PS5

5. 4. 2024 | 14:25 EA SPORTS FC 24 MČR
MČR FC 24 powered by Hyundai se blíží ke konci. Tři zastávky jsou minulostí, zbývá už jen odehrát finále. Soutěž zavítá 6. dubna po Brně a Ostravě do Prahy. Ve Vodafone PLAYzone Areně se odehraje souboj nejlepších domácích esportovců v EA Sports FC 24. Nebude samozřejmě chybět i bohatý program pro veřejnost, připraveny budou soutěže o konzole PlayStation 5 i speciální burgery i drinky.
V Praze se rozhodne o dalším mistru ČR. Pro diváky připraveny speciální burgery i soutěže o PS5
V Praze se rozhodne o dalším mistru ČR. Pro diváky připraveny speciální burgery i soutěže o PS5
Zdroj: PLAYzone

MČR FC Praha powered by Hyundai

Hlavním lákadlem programu bude finálový event celého MČR FC 24 powered by Hyundai. Nejlepší osmička česko-slovenských hráčů EA Sports FC 24 si vysloužila účast na pražském turnaji svými výkony v celé sezoně. Začátek vysílání je naplánován na 10:30, o vítězi by se mělo rozhodovat kolem 19:00.

Hrát se bude systémem double-elimination. Kdo prohraje, bude mít šanci ještě ve spodní části pavouka, ze které se může teoreticky probojovat až do finále. To se ale týká jen nejlepší čtveřice z horní poloviny bracketu, o níž se rozhodlo pomocí bodování MČR. Rozdávat se bude celkem 60 000 Kč, zatímco vítěz si odnese hned 30 000 Kč. Druhý bere 17 500 Kč, bronzový medailista získá 7 500 Kč. Pro čtvrtého nejlepšího hráče je připraveno 5 000 Kč.

Ze šampiona se stane na celý rok nový eReprezentant. Vítěz MČR FC Praha powered by Hyundai navíc získá na týden Vůz Hyundai IONIQ 6. Kromě velké trofeje se šampion může těšit také na prsten, který propojí vítěze s pohárem. Nejlepší trojice jako bonus získá poukázky na chystanou afterparty.

Finálový event rozhodne také o tom, kdo si odnese odměnu 20 000 Kč za vítězství v Kooperativa FAKTORu.

Harmonogram pro finále:

  • 11:00: 1. kolo WB #A (Matejs vs. Revy)
  • 11:45: 1. kolo WB #B (T9Laky vs. Seron)
  • 12:30: 1. kolo LB #A (Dalas vs. MarioOoso99)
  • 13:15: 1. kolo LB #B (CptKubajz vs. Totik)
  • 14:00: 2. kolo LB #A
  • 14:45: 2. kolo LB #B
  • 15:30: 2. kolo WB
  • 16:15: 3. kolo LB
  • 17:00: Finále LB
  • 17:45: Grandfinále
Rozpis zápasů finálového turnaje

Program pro fanoušky

Součástí celé akce budu pochopitelně i bohatý program pro diváky, kteří dorazí přímo do chodovské Vodafone PLAYzone Areny. Dostupné budou samozřejmě konzole, kde si mohou návštěvníci zapařit například EA Sports FC 24. Pokud například nemají PlayStation 5 doma, budou si o něj moci zasoutěžit.

S maskoty České fotbalové reprezentace budou moci návštěvníci soutěžit o předplatná PS Plus, kopie EA Sports FC 24, figurky fotbalistů i merch „Hrdí lvi“.

Těšit se mohou diváci i na Meet&Greet s trojicí známých tváří: Mich Sako, Vojta The Top a Emerickson.

Se speciálními burgery a drinky bude speciální příloha - lístek do tomboly. V té bude hlavní cenou právě PlayStation 5. To ale nebude jediná možnost, jak nadupanou mašinu získat. Tou druhou bude EA FC kvíz. Celkem tak během sobotního klání rozdáme dvě konzole PlayStation 5.

V N-zóně budeš moci ukázat své jezdecké umění a zasoutěžit si o speciální ceny! Chybět totiž nebudou ani speciální závodní trenážery od titulárního partnera soutěže Hyundai. Připraveny budou také PUMA podstolní fotbálky 

Celý den završí afterparty s DJ Milhausem.

Kooperativa FAKTOR

Prize pool zastávky:

  • 1. místo: 30 000 Kč
  • 2. místo: 17 500 Kč
  • 3. místo: 7 500 Kč
  • 4. místo: 5 000 Kč

Kdo získá 20 000 Kč? Kooperativa FAKTORU zatím vládne T9Laky

Titulárním partnerem letošního ročníku je automobilka Hyundai, partnery budou také pojišťovna Kooperativa, obchodní řetězec PENNY a výrobce monitorů Phillips Evnia.

Sleduj stream a soutěž s Herní-kupony.cz
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).