Přejít k hlavnímu obsahu

Místo podání ruky soupeře polil vodou! Trenér dostal do konce turnaje stopku

4. 3. 2024 | 14:00 Counter-Strike 2 Kauza
Americký trenér Counter Strike 2 týmu Wildcard Matt „Warden“ Dickens neudržel po prohře svého týmu emoce na uzdě. Při klasickém pozápasovém podání ruky polil soupeře vodou, načež byl obviněn z nesportovního chování. Rozhodčí PGL mu zakázali pobyt na poslední dva dny RMR turnaje před prvním Majorem v Counter-Strike 2.
Warden dostal zákaz do konce turnaje za polití soupeře vodou
Warden dostal zákaz do konce turnaje za polití soupeře vodou
Zdroj: Dust2.us

PGL, organizátor historicky prvního Majoru ve hře Counter Strike 2, potvrdil , že Matt „Warden“ Dickens byl potrestán za své chování po zápase s týmem M80. Trenérovi Wildcard byl zákazan pobyt do konce turnaje PGL Major Copenhagen Americas RMR.

Po zápase mělo dojít na typické „ťuknutí pěstí“ či podání ruky, přičemž Warden agresivně polil jejich soupeře vodou.

Tým M80 následně oznámil rozhodčím turnaje nesportovní chování a PGL začalo vyšetřovat. Uběhlo pár hodin a PGL oficiálně potvrdilo, že Warden má zákaz účasti do konce turnaje. Ačkoliv to nemělo téměř žádný dopad na tým, jelikož byl v den incidentu soupeřem vyřazen, i tak to bylo velmi znepokojivým závěrem tohoto týmu na turnajiPGL.

 „Chci se omluvit za to, že jsem soupeře potřísnil vodou při podání ruky. Nechal jsem své emoce mě ovládnout. Stydím se za to. Zítra přeji chlapcům z M80 hodně štěstí. Získejte místo pro NA,“ napsal poté Warden na svůj profil na platformě X. 

Zdroj: Twitter.com
Štítky: PGL, warden, CS2