Přejít k hlavnímu obsahu

Každá mapa má svou vůni. STR8 se stává partnerem Tipsport MČR CS

19. 3. 2024 | 07:00 Counter-Strike 2 MČR
O uplyném víkendu nejspíše nikomu neunikl náš nový pick'n'ban. Značka pánské kosmetiky STR8 proniká ještě více do světa esportu a po virtuální kopané si vybrala nejlepší domácí Counter-Strike a po celou sezónu bude své jednotlivé vůně spojovat s jednotlivými mapami.
STR8 ve Vodafone PLAYzone Areně
STR8 ve Vodafone PLAYzone Areně
Zdroj: PLAyzone

V letošním roce se oblíbená značka pánské kosmetiky stává partnem rovnou té největší esportové soutěže u nás – Mistrovství České republiky v Counter-Strike 2. STR8 jde vždy svou cestou, stejně jako mistrovský seriál, který každým rokem posouvá hranice českého esportu. Tohle spojení dává perfektní smysl.

„Moc nás těší, že jsme letos partnerem Tipsport MČR. Doufáme, že si hráči i fanoušci Counter-Strike užijí, jak se patří a budeme tady pro ně i pokud se při boji o vítězství zapotí! Těšíme se na vzrušující sezónu plnou nezapomenutelných zážitků pro celou esportovou komunitu,“ říká zástupce společnosti STR8.

STR8 mapy
STR8 mapy
Foto: PLAYzone

Samořejmě by to nebylo správné partnerství, kdyby nepřineslo něco extra všem divákům, ať už na streamech nebo na jedné z pěti letošních offline akcí. První ochutnávku jste mohli pocítit na vlastní kůži již o tomto víkendu. STR8 provoněl Vodafone PLAYzone Arenu na vyvrcholení turnaje Tipsport CS Winter.

Návštěvníci si během třídenního programu užili soutěže a giveaways, u kterých se možná sice trochu zapotili, ale vzhledem k odměnám to vlastně vůbec nevadilo. Připravena je také nová rubrika navozující atmosféru jednotlivých map. Spolu se STR8 jsme totiž každou vůni spojili s pick'n'ban fází každého zápasu.

„Partnerství, jako je to, které se nám podařilo navázat se STR8, si nesmírně vážíme. Není to totiž jen logo na seznamu partnerů, ale přináší přímo divákům a fanouškům spoustu aktivit, soutěží a zábavy, jak se ostatně ukázalo už na první akci v Praze!“ vyjádřil se Pavel Kristián, hlavní organizátor Tipsport MČR CS.

Pick'n'ban by STR8
Pick'n'ban by STR8
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.