Přejít k hlavnímu obsahu

Subathon a hvězdní hosté. Dev1 pořádá ve Vodafone PLAYzone Areně velkou párty

8. 3. 2024 | 18:00 Aréna
Legenda česko-slovenského esportu a oblíbený streamer Ivan „Dev1“ Lazarov připravil další velkou událost. Na počest subathonu uspořádá nezapomenutelnou noc plnou zábavy a soutěží ve Vodafone PLAYzone Areně. Chybět nebudou prototypy značky DEV1S ani známí hosté.
Komunitní sraz a velký reveal letošního subathonu
Komunitní sraz a velký reveal letošního subathonu
Zdroj: PLAYzone/Dev1

V pátek 8. března budou mít fanoušci možnost se setkat s legendami domácí YouTube scény. Do naší pražské Vodafone PLAYzone Areny dorazí Jirka a Petr Králové, GoGo a spousta dalších kolegů z branže a kamarádů Ivana „Dev1“ Lazarova. Z řad streamerů se můžete těšit například na DeeThanea či Žolíka.

Dev1 se v letošním roce rozhodl navázat na dřívější cestu kolem světa. Svůj další subathon odhalí právě na této velkolepé párty. Současně ale půjde o komunitní sraz plný soutěží a všemožné zábavy. Exkluzivně si také budete moci otestovat nejnovější produkty značky DEV1S, které jako prototypy ještě nešly do prodeje.

Akce je otevřená všem od 18 let. Chybět tak nebudou ani speciální drinky Dev1nko nebo Dev1skey, stejně jako jedinečný burger vymyšlený samotným streamerem. Pokud si chcete užít parádní akci a být u odhalení letošního konceptu, dorazte už dnes večer do Vodafone PLAYzone Areny. Těšíme se na vás!

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.