Přejít k hlavnímu obsahu

Řecká mytologie vládne nové sezóně ve Fortnite

8. 3. 2024 | 21:24 Fortnite Update hry
Myths and Mortals je název nové sezóny ve Fortnite a Epic vydal kompletní herní trailer, který ukazuje, jak bude ostrov vypadat tentokrát. Zahrnuje nové mýtické zbraně, skiny v battle passu, zbraně a mnoho dalšího.
Nová sezóna Myths and Mortals
Nová sezóna Myths and Mortals
Zdroj: Epic Games

Nejnovější sezóna přináší zcela nový battle pass plný postav z řecké mytologie. Kromě toho si můžete odemknout vzhled Ares v dubnové Fortnite Crew.

Navíc skin Odyssey viděný v kapitole 5 sezóny 1 jako NPC bude zdarma odměnou pro všechny hráče, kteří splní úkoly v rankedech.

Epic Games nyní spolupracuje s animovanou sérií Avatar: The Last Airbender a přináší Korru, která do Fortnite dorazí jako skin. Spolupráce také přinese mýtické schopnosti Korry do hry.

Vývojáři přináší do hry i čtyři nové Mythic zbraně, které půjde získat poražením čtyř různých bossů po celém ostrově. 

Na mapu budou přidány i čtyři lokace, konkrétně Mount Olympus, Grim Gate, The Underworld a Brawler's Battleground.

Každá z těchto lokací je tematicky zaměřena na architekturu řecké mytologie a hostí šéfy NPC pohybujících se v této oblasti. Můžete tam porazit bosse a popadnout Mythic zbraň, která vám pomůže získat vítězství.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.