Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo se stane prvním letošním šampionem? Sázkaři jednoznačně důvěřují SINNERS

10. 3. 2024 | 10:00 Counter-Strike 2 MČR
Ve hře o titul Tipsport CS Winter zůstávají čtyři týmy. Shodou okolností jde o ty nejlepší, které jen naplnily očekávání. Startovní čáru ale budou mít ve Vodafone PLAYzone Areně o víkendu 15. až 17. března stejnou. Double Elimination dovoluje jedno zakopnutí, druhé už znamená vyřazení. Kdo si s nástrahami offline prostředí a bouřlivého publika poradí nejlépe?
Max „SHOCK“ Kvapil na Tipsport MČR CS 2023
Max „SHOCK“ Kvapil na Tipsport MČR CS 2023
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Bookmakeři před turnajem zvolili SINNERS a Dynamo Eclot jako společné favority. Volba to byla správná, protože právě na celkové prvenství těchto dvou celků sází 99 procent sázkařů. Přesto se situace průběžně změnila. Hříšníci dokázali konkurenta ve skupině porazit, první karty tak byly rozdány ještě před LAN finále.

Většina komunity Tipsportu má ale jasno, že právě SINNERS jsou volbou číslo jedna. Jejich kurz proto klesá, zatímco ten DNE roste. Z původních 3,00 se dokonce dostal až nad hladinu Sampi.Tipsport, kteří svým přesvědčivým průchodem skupinou bookmakery přesvědčily. U sázkařů se důvěra ale zatím neukazuje.

Jméno týmuKurz na titul
 Česká republika SINNERS2.05
 Slovensko Sampi.Tipsport3.60
 Česká republika Dynamo Eclot3.70
 Česká republika UNiTY esports10.00

Starší 18 let si samozřejmě mohou vsadit i na jednotlivé zápasy, v tomhle případě duely prvního kola. V semifinále upper bracketu se proti sobě postaví Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot a následně SINNERS vs. UNiTY. Zatímco druhé utkání má jednoznačného favorita, v tom prvním jsou šance v podstatě nerozhodné.

Nabídka není omezená pouhou volbou vítěze. Zkusit štěstí můžete u jednotlivých map, počtu kol či v různých handicapech. Pro největší odvážlivce Tipsport vypsal i přesný výsledek první mapy. Těšit se ještě můžete na rozšíření nabídky o individuální hráčské výkony nebo samozřejmě na oblíbené LIVE sázky.

Zápasy 1. kola – pátek 15. března
 Slovensko Sampi.Tipsport vs. Dynamo Eclot  Česká republika
Kurzy na vítěze: 1.80 x 1.90
 Česká republika SINNERS vs. UNiTY  Česká republika
Kurzy na vítěze: 1.30 x 3.03
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.