Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sezóna Fortnite pohledem tvůrců. Málo spánku i vysoká sledovanost

9. 3. 2024 | 18:24 Fortnite Twitch
Epic Games hráče s novou sezónou celkem potrápil. Servery byly dlouho mimo provoz, ale nad čtvrtou hodinou ranní nakonec vstoupil Fortnite do své druhé sezóny, páté kapitoly.
Alkan
Alkan
Zdroj: Red Bull

Nejnovější sezóna Fortnite se očividně povedla. Čekání se vyplatilo. Česká scéna si užívá. Včera lámal rekordy Pajus4, oblíbený youtuber a leaker, který má v malíku vše, co se chystá. Při čekání na novou sezónu měl průměrně kolem pěti tisíc diváků. Hned nám také vydal video o novinkách. Na co všechno mohou hráči narazit?

Dneska byl celý den online k vidění i Alkan, držitel největšího počtu skinů na česko-slovenské scéně a jeden z předních youtuberů od počátků hry. A to naspal při čekání na novou sezónu pouhých 50 minut! Od šesté hodiny ranní streamoval rankedy, kde dosáhl během 10 hodin na rank Elite.

Vidět Alkana takto dlouho na streamu je rozhodně známkou, že sezóna stojí za pozornost. Stihnul u toho ještě  natočit video o tom, na co všechno se můžeme těšit v battle passu!

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.